besök =)

Igår kväll grät Evelina massor visste inte vad de var med henne tror magknip stackars tjejan, sedan somna hon helt utmattad utan o äta på hela natten,tyckte så himla synd om henne o de kändes verkligen som man gjort allt utan det hjälpte.

Idag åkte vi å handla på morgonen bla alla pensionärer men de är väl bara man vänjer sig de är ju dom man kommer träffa i affärerna nu för tiden. Vi handla hur mycket som helst skönt att fylla upp kylen lite.

Nä vi kom hem städa vi o fixa o danne åkte o lämna in bilen cdspelaren var trasig. Bvc kom nämligen hit på besök det gick riktigt bra mot vad ja förväntat Evelina hade gått upp o väger nu 3900 bra då hade hn ätit ordentligt.

Efter de kom Elin hit på besökt med massor av fina grejor till Evelina kläder o sedan en jätte häftig snuutefilt, Det var riktigt skoj att träffa Elin vi tog en promenad med Evelina och sedan fika vi här hemma och babbla massor.

Sedan titta Evelinas farmor o farfar förbi ett litet tag de var bara tvungna att träffa henne. Farfar o danne åkte iväg o hämta bilen som var klar. Medan farmor(svärmor) o ja satt o babbla massor.

Efter de lite senare på kvällen när vi kolla på tv plinga det på dörren där stod grabbarna grus, dannes kompisar kregert o jeppe, de kom förbi o lämna en liten present så gulligt grabbarna hade faktiskt åkt ihpp o handla på sister å brother åt evelina ätte fina kläder *vart faktiskt förvånad* hehe så då kom dom in på en liten fika riktigt trevligt.

Sedan har kvällen spenderats i telefon o framför tvn med danne o Evelina
en riktigt bra dag.

Nu är de amning som gäller sedan sova är trötter i dag
puss

Åsa o clara

Hejsan hoppsan på er ALLA GLADA =)

Idag sov ja o Evelina jätte länge vet inte varför men sov ända till 9,00 det var riktigt skönt tror nog vi behövde de.


Sedan kom Åsa o Clara hit och först var de matdags för båda barnen de smaska och åt, Sedan bädda vi ner barnen i vagnarna och tog en riktigt lång promenad. Åsa o ja babbla massor de var första gången som vi "4" sågs själva och de var riktigt roligt nu när man själv också har barn, usch dagen har bara gått alldels för fort tillsammans med Åsa o clara.Vi sa att detta får vi göra MINST EN GÅNG I VECKAN =)

Nu ska ja städa lite för ikväll kommer min faster o farbror hit de har inte träffa Evelina ännu så de ska bli riktigt skoj att visa henne för dom över en kopp kaffe.

mmånga pussar o kramar en glad jessica

regn är bra

hejsan hoppsan

Jag tycker de är bra att de regnar för då försvinner förhoppningsvis snön, nu är de ju i alla fall + grader så nu kan man nästan säga att våren är här.

Igår tog vi kort till Nt och sedan var vi o handla o efter de kom dannes jobbar kompisar de skulle fira honom o kolla på Evelina hon fick ett babygym =)
Jag o Evelina åkte hem till Emelie o Isabelle medan grabbarna var ute o drack öl, Vi själva styrde med barnen o drack te o åt varma mackor riktigt mysigt,De gick bra att vara någon annanstans en hemma med Evelina men de känns ovant.

Idag har vi varit hos läkaren o kollat fingrarna de såg jätte bra ut så skönt, nu har dom till o med tagit bort plåstret, Men de är som en liten skin bit kvar på båda fingrarna men de syns inte så mycket =)

Känns så himla bra och ha de lilla barnet , som ja längtat o väntant, pussar på henne hela tiden är så himla GLAD OCH STOLT. både över Evelina o Danne som så duktig.

29949-31

skrevs igår,men vart fel

idag var inte vädret lika roligt usch vad tråkigt att de snöar, kvar verkar de stanna också, det blir nog ingen promenad idag inte.Annars har vi gått lång promenader varje dag DUKTIGT Jessica o Evelina. Nu blir de nämligen hårdköring för mammas del för KILONA ska BARA BORT =) Har gett mit tusan på det!

Vi har varit på hörseltest på morgonen, barnet ska ju helst sova och ja var SÅ NERVÖS att lilla Evelina skulle vakna innan vi skulle gå in börja hon gny lite men sedan somna hon så sött om tur är väl de =)


Idag ska dannes mormor o morfar komma, o ikväll Anna o Jerry de är så himla mycket folk som inte varit på besökEN!! ja förstår inte hur mycket folk man känner och alla vill vara först, eller nu börjar dom som var först att dom vill komma igen. Än så länge har nästan bara kompisar varit nu är de ju all släkt kvar, Men ja tycker de går bra, vi är ju själva till mesta dels hela dagen så kommer folket på kvällen sedan.

Lilla Evelina är så snäll på kvällarna skriker hon en del men sover på nätterna så himla skönt vi är bortskämda men de där kan ju vända fort vi får väl se.

kram på er o hej då

Lillfingret

När Evelina föddes hade som två extra lill fingrar på handen, ett på varsitt finger, de hängde som på en liten tråd med nagel och allt =) Det såg faktiskt riktigt gulligt ut tyckte ja som mamma, men ville ändå inte att hon skulle ha kvar de, SÅ på bb sa dom att de där knipsa dom bara bort utan problem

Och igår var de dags då skulle vi till läkaren usch usch ja var så himla nervös, tog ju förgiviet att de skulle ge henne bedövning men när vi kom in berätta läkaren att de gör man inte på så små barn, utan de var större fara de. Stackars Evelina mamma kunde inte titta utan fick gå till andra sidan av rummet, Medan pappa o läkaren o sjuksköterskerna fick tvångs hålla henne med dom klippte bort med en sax, FY FAAN DE VAR BLAND DE VÄRSTA JAG VARIT MED OM!!¨


Mammas tårar bara rann och rann jag har aldrig hört med lilla dotter så himla ledsen och upprörd hon skrek så hon nästan tappa andan, nu är de gjort i alla fall SKÖNT ska tillbaka nästa vecka o kolla till de.

Nu ska lill flickan ha mat
många kramar en GLAD JESSICA

underbar dag som mamma

Ännu en underbar dag som mamma, jag kan inte förstå vad dagarna går, vart tar de vägen???

Mycket tid spenderas till att barn titta och beundra min vackra lilla flicka =) Jag känner mig så himla otroligt glad och lycklig att de är nog svårt att förstå, Danne är även en underbar pappa och hjälper till hela tiden är faktiskt rent av imponerad av honom han är så himla hjälpsam.


Många besök är inbokade och de är nästan svårt att få ihopp tiden till alla, men de känns bara roligt man vill ju så gärna visa upp sin lilla flicka, många besök kommer ju kvällstid så dagtid spenderas av sovande,ätande och vilande =) Så det passar oss perfekt. Tack till ni som varit på besök och lämnat så fina grejor,

Gud man kan knappt bestämma vilket plagg man ska ha på henne varje dag,det är så himla roligt och kläderna ja fått är så himla fina o gulliga.

Idag på morgonen var vi på sjukan och tog PUK-test typ som ett blodprov som testar massor olika saker, De gick jätte bra hon var så himla duktig,själv var ja tvungen att titta bort när de skulle sticka henne i handen men hon sa knappt ett ljud...

Måste ju skriva en förlossningsberättelse med antar att de hör till, men den får komma lite senare.

Nu är de matdags ==)

KARIN OCH KICKI OM NI LÄSER DETTA =)
TACKAR SÅ HEMSKT MYCKET FÖR DE FINA KORTET
jag var så himla glad och överraskad!
Det var verkligen snällt tänkt av er, ni får hälsa till papporna
och SJÄLVKLART ERA UNDERBARA BARN MED =)

29949-30

Evelina Jessica GILLBERG

Nu har det som varit i min mage ploppat ut

EVELINA KOMMA TILL VÄLRDEN DEN 13/3 KL 00.28
hon vägde 3720 g och var 50 cm lång

Nu är vi hemma och mår bra men är trötta.
Mamma och Pappa är så himla glada och LYCKLIGA
över deras lilla tjeja.

Tack till ALLA SOM HÖRT AV SIG OCH GRATULERAT
har fått så mycket hälsningar och sms att ni anar inte.

Skriver mer här så småning om.......
lägger upp lite bilder i alla fall så ni får se godingen =)

29949-30

förkyld IGEN

gaah så himla tråkigt ja är sjuk igen de är helt sanslöst
De är värsta ja vet vara sjuk och vara höggravid *tycka synd om*
stackars jessica

Som de känns nu skulle ja bara inte orka att föda barn utan måste bli frisk först.
Är snorig o känner mig hängig. Danne är med förkyld men för honom är de ännu värre *tycker han*
ni vet ju hur de är när grabbar är förkylda???? åååh han är så sjuk,
han har till o med stannat hemma från jobbet idag ´fast vi egentligen kanske inte har råd.

Vi har sålt toytan nu gjorde de i veckan så nu har vi bara en bil, känns bra vi fick över vad vi förväntan
för bilen så de är extra bra behöver ju extra klir i kassan nu när ja ska vara mamma ledig.

Idag på morgonen tog ja en promenad tänkte ja skulle få igång de lite, visst kom de sammandragningar men inget mer. Efter ett tag kom dannes mamma hit med tulipaner på en fika vart så glad när hon kom
alltid roligt med lite annat sällskap när man är sjuk =)

Sedan har eftermiddagen  ägnats i soffan sett på film efter film o kollat tv.
Men nyss åkte ja upp till affären handla lite mat och godis till ikväll
Då blir de lets dance finalen och cola light med jordnötter *saknar ölen*

ha de toppen alla som läser, såhär i väntans tider i morgon är datumet satt spännande


i väntans tider

Vakna 9.00 idag så himla skönt att få sova lite längre
tror verkligen ja behövde de. Känner mig inte helt frisk ännu
utan har en hel del slemhosta de är inget vidare.

Danne o ja åkte o handla på förmiddagen usch handlade alldels för mycket
tog sådan grejor med som vi egentligen inte behöver, men vi kunde inte låta bli.
Köpte även tvättmedel o sköljmedel för bebis =)
Igår var mamma o ja o handla lakan o bäbbade o fixade i vaggen.
Så de håller ja nu på att tvätta.

Så hela dagen har vi sedan bara varit hemma, danne är ju ledig men han hittar alltid ngt att styra med
just nu klistrar han fast sladdar på väggen.
Jag själv då? har städat, skurat badrummet, och gosat med katterna..........sen då?
Sedan har ja bara väntat, försökt att känna efter men känner igenting så himla trist.
lite sparkar hit o dit men inget mera, om bara den där slemproppen kunde gå som man vet de är på G.

Som tur är kommer Annah hit snart ska bjuda henne på lite mat ja ska laga, sedan ska vi åka ut till Åsa
de blir visst bara vi på tjejkväll ikväll för de andra brudarna kunde inte.
lite trist eftersom ja tror de är min sista tjejkväll på ett bra tag. men vi får väl se.

De var allt!

Social

Vakna jätte tidigt i morse redan vid 0500, så himla jobbigt
vad gör man då? en tisdags morgon kl 0500?
bebis sparkar som tusan men vad hjälper de
den verkar ändå inte vilja komma ut
trots väldigt starka sammandragningar både morgon o kväll! *grr'

Åsa o clara kom o hämta mig redan kl 10.00 så åkte vi hem till erika och hennes dotter wilma.
Vi gick i samma pararell klass under högstadiet och har inte setts på jätte länge utan bara pratat
över nätet, Även alexandra var där en från högstadiet med
De var riktigt skoj att ses vi fika och prata i mängder kl gick alldels för fort.
Var i alla fall riktigt skoj att ses och ja o magen fick en lite gosdjurselefant.

När ja kom hem hade danne börjat måla de sista på vaggan så skönt att han äntligen fixar de
den ser så fin ut. Snart ska mamma hämta mig så ska vi åka o handla spjälskydd till vaggan =O

Danne o jag har nyss gått en promenad runt strömmen, de tar ju så lång tid för mig att gå så vi tog bara lilla varvet, känns nästan som ja sprungit runt hela fast danne o ja gått i jättelång samt
stackars danne går ja o gnäller o stönar och han har sådant tålamod.
Som tur var hade vi lite bröd med oss så vi stanna o mat änderna de vart en lagom paus för mig.
Så härligt att gå runt strömmen när solen lyser, vi gick o prata framtid om bebis, när vi tror den ska komma, namn osv.....hel mysigt

ikväll ska ja bara vara hemma o ta de lugnt kolla på tv
har ju tyvärr blivit besatt av big brother igen *tokigt o inte bra*

kram o hej

+20kg

+20 kg
Så har man gått upp 20kg under sin graviditet, alltså sedan inskrivningen
jag har ju gått upp typ 3 kg dirket efter sommarn som ja aldrig brydde mig om att gå ner eftersom ja blev på tjocken.

Känner mig ändå ganska nöjd med att gått upp 20kg jag som har så himla lätt för att gå upp, trodde typ ja skulle gå upp 30 eller ngt.
De värsta är att nu känner ja att man passar på att svulla som tusan
eftersom när bebis sedan kommit då blir de hård körning.
Ska verkligen försöka då att gå ner dom kilona,,,, inte genom bantning
utan genom att äta rätt.

Jag har ju faktiskt gått ner 24 kilo förrut så ja ska väl kunna klara de nu med.
gaah vad ja längtar efter att köpa nya kläder, nya jeans, vårkläder sommarkläder
jag har kryssat för massor i hm katalogen men ska beställa de när ja märker att ja börjar gå ner, De kan ju faktiskt ta tid och de är säkert svårar när man har fött barn.

idag är danne o spelar hockeybockey cup, de är de sista nu på länge
sedan kan han inte hålla på att träna o åka omkring varenda kväll utan i början när bebis kommer vill ja att han håller sig hemma,
Som tur var är cupen i dag de sista på säsongen, så nu ser de ljust ut,
Sen tror ja inte han vill åka iväg varenda kväll när vi har en bebis.

Ska på middag hos svärföäldrarna i eftermiddag så smaskigt o skönt att slippa laga mat.

Härligt väder är de med men svin kallt.....
glad blir man när solen lyser *flum*

hej då


Smala ja          tjocka ja

mitt älskade jobb

Idag har ja varit på jobbet och hälsat på.
I slutet när ja jobba tyckte jag bara att de var problem och allt var så jobbigt.
Men nu känner man verkligen att man saknar jobbet, framförallt ALLA BARN
men även personal o föräldrar de var så himla roligt att hälsa på.
och jag tycker de hänt lite grejor, med lokalerna
i ett rum har dom målat ett jätte fint havsmotiv med nemo, och lilla sjöjungrun
och hajar som hajar.
De var så himla fint. De var verkligen kul att komma tillbaka till jobbet o hälsa på o de känns som man varit borta i evigheter fast de bara är 2 veckor.
En pojke sa vi har inte saknat dig när ja kom in i rummet, är säker på att han mena tvärtom , de var så roligt fick massor av kramar och kel av barnen.
Efter glass kalas och önskad lunch av mig pannkakor
begav ja mig hemåt med alla extra kläder papper o allt.
Just nu känns de som ja aldrig vill slut bå bullerbyn, utan älskar verkligen mitt jobb.
Men de ska även bli kul att ta hand om mitt eget barn i stället för andras.


Mammas bästa kompis, som ja med känt hela livet Eva skulle nämligen komma o hälsa på,hon skulle bara komma ett tag o kolla på magen o prata lite men hon var här i nästan 4 timmar och vi prata konsant,känns som vi hade massor att prata om.
o hon berätta massor om när ja föddes och så de var riktigt trevligt.

Danne har tagit hem vaggan nu den är så himla fin, men behövs målas på lite vitt, trodde han hade gjort de men icke sa nicke, förstår bara inte varför han tagit ut den till svärtingen då för *grr* gaah de känns som vi ligger lite efter ja måste ju köpa barn täcke o allting.... eller ja ska få de av mamma, tror ja ska ha spöket laban eller barba familjen på täcket och spjälskyddet.... gaah måste ju göra i ordning i fall bebis kommer snart.



Ikväll ska Annah och Calle komma hit på middag o vi ska käka, se film o mysa
tror de kommer bli en toppen kväll, tråkigt bara att inte kunna ta sig en öl....
*så sugen på en stark öl*

tack för mig puss

besökare.sammandragningar

Gud så skoj att så många läser min blogg nu jag blir så glad =)
Själv är ja ju ingen höjdare på att skriva så ja förstår om de är svårt eller trist att läsa
men skriver lite för min egen del med, kul minne att ha spara liksom.....

i morse när ja vakna hade ja kraftigare sammandragningar.. har aldrig känt så kraftigt som i morse.
magen vart hård och de liksom drog ihopp sig och tröck neråt,
var tvungen att ringa åsa direkt o prata,.... hon vart så spänd och trodde genast de var på gång.
Men de tror inte ja, tror bara den övar liksom....... ja kommer ju säkert gå över tiden.

Gjorde i ordning mig o åkte ner til stan UTAN MASCARA gaah de kändes förjävligt
men ja var ju tvungen skulle nämligen färga fransarna på törnrosa.
tyvärr vart de lite dåligt på under fransarna men de får duga,
Lite färg har de nu fått vill ju inte se förjävlig ut på förlossningen.......
tänk om man kunde permanent ha färg på fransarna de vore underbart.

Efter de blev de shopping på stan,o lunch med syrran,
 gaah ja är tokig förstår inte att de är så kul att shoppa.
den innhandlades både mascara,underlagskräm och självklart lite bebis kläder både till min egen och till
Åsas clara, nu får ja verkligen inte handla mera nu får de var stopp!
gaah shopping tokig i barnkläder redan nu, hur blir de då när ungen har kommit?

ikväll var de min tur att ha tjejkväll vi vart en lite nätt skara på 5 pers för de andra hade möten o grejor,
ibland är de faktiskt ganska skönt med så några med för då får verkligen alla komma till tals
och clara vart givitvis i centrum. Så kul när hon är så med me blicken o skrattar massor.

När de andra brudarna hade åkte,var åsa och clara kvar och vi satt o snacka massor med skit
då kom de där kraftigare sammandragningarna igen och magen vart helt hård...
gaah tänk om de är på G? men ja ska inte hoppas för mycket så kraftiga är dom ju inte
o de är defenitivt inga verkar, men ja var tvungen att ringa o bara säga de till danne
hur ja var -han vart ett nervrak direkt hela han, stackarn kommer nog var jobbigt att jobba natt för han.
Men ja sa att de inte var ngn fara.

ska krypa till kojs nu i morgon är de torsdag den 2 mars
9 dagar till beräknat..........ja som inte ska haka upp mig på datum
DET GÅR BARA INTE!
RSS 2.0