jul jul

Jul jul strålande jul glams över vita skogar...........inga vita skogar det har ja saknat i år SNÖÖÖ

Julen kan väl inte vara så mycket bättre när man har två små barn att fira med.Jag tycker julen i år har varit mycket roligare än dom andra åren. Detta år har jag styrt och julpysslat och fixat mycket mer än dom andra åren. och att handla leksaker och barnkläder i julklapp har varit bland det bästa =) ALLT FÖR MIN ÄLSKADE EVELINA OCH ÄVEN FÖR MOSTERS LILLA TJEJA ENGLA.

På förmiddagen på julafton var vi hemma hos farmor o farfar och fira på pappas sida och evelina fick redan massor av julklappar. Lunchen och eftermiddagen firades hos mamma o pappa med 100000 julklappar gaah mamma du behöver inte köpa så mycket! Efter kalla anka åkte vi till svärtingen o firade med dannes släkt och sov över där. jULDAGEN var vi kvar i svärtingen danne jobbade dock men evelina o ja var där själva. å kvällen var vi hos min släkt familjerna davidsson massor middag och mys kul att träffa all,a och julklappar med. Evelina sov 13 timmar på den natten sen helt slut.

Dagarna danne har varit ledig har vivarit på stan,varit ute och gått massor,umgås med kompisar=middagar), börjat renovera här hemma, evelinas rum ska snart blir klart JIPPIE.

En riktigt bra jul och nu ser vi fram emot det nya året. Tror nog detta varit mitt BÄSTA ÅR NÅGONSIN och alla kan väl förstå varför..............

EVELINA JESSICA GILLBERG!!!!!

tdiga mornar

29949-350 

ÅÅÅÅHHHHHH EVELINA VAKNAR SÅ TIDIGT VARJE MORGON. Nu är det slut på mina sovmorna nu för tiden vaknar hon alltid så tidigt. Förrut vakna hon runt halv åtta det tyckte jag var väldigt lagom. Eftersom Danne jobbar i natt var det bara att knalla upp med Evelina så inte han vakna. Standard på morgonen är välling och tv4 morgon samt mys i soffan =)

 

Annah och William kom och hämta Evelina och mig så åkte vi på mammaträff hem till emma ,Linus o Ludwig.

Idag var Jenny o Filippa med också himla roligt hoppas de hänger med i fortsättningen med. Vi babbla och fika massor och barnen lekte. Till slut höll Evelina på att däcka av trötthet att vi var tvungna att åka hem!

 

När vi kom hem väckte vi Danne och började städa lite. Sedan drack vi kaffe och slog in julklappar. Efter det åkte vi till maxi som alla andra tusen personer och stor handla. Skulle även få tag på de sista klapparna men många var slut. GAAH VARJE ÅR TÄNKER JAG SÅHÄR………… nästa år ska ja börja med julklapparna i okt och vara klar i november. Men det sker tyvärr aldrig.

 

Nu på kvällen åkte Danne och jobba och pappa kom hit på en fika och gosa med Evelina. Tvättande har fortsatt och självklart en HEL DEL telefonprat.

De ringde på dörren för ett tag sedan och en mamma från jobbet kom o lämna en fin stor skål med massor med godis,kex choklad och kort på mig i. VERKLIGEN EN SUPER FIN PRESENT,(JULKLAPP) lite roligt med ngt annat än en blomma. Njuter verkligen av att vara mammaledig och trivs med det fullt,. Men ja måste erkänna att ja saknar jobbet en hel del.Känner mig bara så velig när ja ska komma tillbaka och inte...

 

Nu blir de sista avsnittet av bonde söker fru

 

JULKRAMAR

julklappar

29949-348

Så var de flesta julklapparna avklarade bara några få kvar men några julklappar måste man ha kvar att handla det hör ju till dagen innan att man ska springa på stan och köpa dom eller? tradition enligt mig i alla fall ha ha ha. Danne och jag o evelin var på stan hela eftermiddagen o trängdes med tusan andra gaah så mycket folk jag trodde nästan det var dagen innan julafton, danne och jag fick åka runt o LETA PARKERING HÖR O HÄPNA! hitta i alla fall nästan alla vi skulle ha det var skönt =)

PÅ förmiddagen låg danne och sov lite länge,förstår inte att han vaknar av mitt o evelinas o ljud.... så mycket väsen som vi för. Evelina och jag vi åkte i alla fall och hämta syrran o engla så åkte vi hem till min faster walle och fika det var mycket trevligt och uppskattat. Syrran passade på att klippa klorna på sin förre detta katt texas som nu bor hos walle o torda.

Var och körde curling och åt julmat på la masion med jobbet igår.....gaah jag har så ont i knänen idag drog ett par rejäla vurpor det kan man lugnt säga. Men skoj var det skrattade åt varandra i massor och käka massor julmat, Var trevligt o träffa jobbar kompisarna lite.

Denna kväll har spenderats i svärtinge hos evelinas farmor o farfar med mat och mys framför brasan. Nu när ja kom hem blev de städa och röja lite tvätt. I MORGON EFTER BESÖKET HOS EMMA MÅSTE MÅSTE MÅSTE MÅSTE ja bara tvätta i fatt det är sanslöst vad tvätt som behövs tvättas.

KVAR ATT GÖRA :
*fixa sista julklapparna, nebba och kusinbarnen,
*klä julgranen
*skura badrummet
*julpynta det sista
*julhandla
*slå in paket

det var allt för mig puss

jultider

Vad dagarna Går!!!!!!!!!!!

Jessica förstår inte vart dom tar vägen, har massor av saker varje dag bokad och det är jätte roliga saker. Desto mindre blir det röjt här hemma eftersom vi oftast är iväg. Men en del har jag ju tagit tag i. Denna vecka ska jag julpynta liter mer och sedan ska Danne och jag åka o köpa en julgran när han är ledig. I morgon ska även alla julklappar inhandlas klart.

Igår hade vi divaz avslutning med tjejerna på oleryrs var mycket trevligt, Alla var där utom ladida det var lite synd men så kan det vara ibland. Vi käka gott babbla massor och hade julklappsbyte. Jag fick 100 kr kicks INTE HELT FEL EFTERSOM JAG HAR BLIVIT SMINK TOKIG PÅ SISTONE .gaah så skoj det är så det blir att inhandla massor.

 

Idag har Evelina och jag varit på öppna förskolan och busat massor o även babblat med mammorna o lynna o sonja. Mängder av kaffe har intages mums. Om 2 timmar kommer jobbet o hämtar mig o ja ska på ngn julaktivet sedan äta julbord på lamansion smaskigt. Ska bli riktigt skoj att träffa jobbarkompisarna igen.Evelina får vara hemma o gosa med pappa Det har ju knappt träffas på hela helgen.

 

Korten nedför få tala mer vad som händer just nu, Tant 2 får en stor bild på sig själv som hämnd för ja inte fick följa med dom på bio hehehe.








29949-336
 

GLADA JULHÄLSNINGAR FRÅN TOMTEN

regn o rusk

I morse vaknade jag av sakta men säkert som vanligt att evelina låg o bubbla, försökte att ja skulle vakna lite till liv men det var svårt men så vart hon gnnälligare o gnälligare och precis nr ja skulle gå upp vart evelina tyst, Då tassa danne upp o tog henne. HAN ÄR JU LEDIG JIPPIE.... gulligt av han utan att jag hade sagt ngt. Inte för att ja kunde somna om men låg o drog mig ett tag,

När ja kom upp hade han bytt blöja gett henne välling och klädd på henne (bra kläder =) utan att fråga mig ngt glad jag blev. Sådan sak gör att man blir så glad ( så sällan händer det eftersom danne jobbar så mycket men när de väl görs UPPSKATTAS DE TILL TUSEN!

Gick ut o skulle hämta tidningen det blåste och regnade som tusan och jag bestämde mig för att ha en inne dag *mysigt* Behövde verkligen tvätta o bytta lakan sedan vi var borta så ja satte igång med det, och även lekte lite med evelina, Danne åkte o fixa bilen o handla.

Efter 2 timmar kom SYRRAN O ENGLA på 2.advents fika, gaah vad jag sakna syrran har inte sett henne på evigheter, Vi pratade om allt o lite till konstant i 1,5 timma, vi kan prata i massor min älskade syster oja, Sedan vakna våra små bebisar som ville ha mat. Så busa vi o lekte med dom massor. Efter det laga jag middag till oss och danne kom hem å åt med oss mysigt! Under tiden regna det som tusan ute o blåste.
Skjutsade sedan hem Syrran o engla.


När ja kom hem drack danne och jag kaffe o prata om veckans planer o räkningar med mera! När evelina efter ett tag vakna fick hon mat så tog vi en promenad till centrum alla 3 o handla.

Ikväll har jag varit hos carro o middag det var erika och hon som fixat, Jossan o ja vart bjudna, Jag fick julklappar av jossan redan hon är så snabb, men det vara bara skoj MINA FÖRSTA o evelina fick även julklappar som mamma öppna, för evelina vara hemma med pappa, Fick jätte fina klappar.
Vi brudar käka MEGA GOTT, glömde bröst, prata snoppar, killar jobb, SMINK
öste oss över smink experten carro som fick skänka lite till oss,
Sack o Aston var också med på ett hörn o gosa o prata smnink mysigt, VAR JÄTTE TREVLIG SKOJ OCH TRÄFFA MIN BRUDAR TUSEN TACK.

Mini semester

Äntligen vilken liten mini semester verkligen helt lagom =) För oss alla tre.

Åkt upp skapligt i onsdags morse stannade o åt köttbullemackor och bytte blöja på Evelina, hon är så snäll sitter så länge i bilen o gnäller knappt ngt ting. När vi kom upp i Sthlm hämta vi revland (Dannes gamla klasskompis) så fick han ta över i stället för gps, det var ganska skönt att få den rösten utbyt, Åkte runt till olika köp centrum o shoppade en hel del =) skulle bli julklappar men blev mest saker till oss själva och till Evelina, Blev även mycket mat och fika osv. mysig

Sedan släppte vi av revland och åkte till de fina hotellet 4 stjärnor hade dt och det märktes verkligen så härligt det blev mys o mat på hotell rummet, Evelina somna inte förrän halv tio helt uppe i varv efter dagens bravader.

På torsdagen dog Danne och jag o Evelina pendeln in till Stockholm central o gick i inner staden hela dagen var ju även lite mysiga julmarknader här o där, gamla staden är u så himla fin. Danne var så himla mysig o gullig och tog hand om mig o Evelina o skämde bort oss, tusen tack älskling Sedan tillbaka på hotellet sent på kvällen alla tre helt slut, Skulle bubblade bubbel pool men var så trött.

Fredag morgon checka vi ut från hotellet och åkte till skansen kolla julmarknad o alla djuren Evelina tyckte dt var så kul hon koll på djuren som tusan.


Kvällen bestod av god mat MYCKET GOD MAT och dricka hemma hos revland o emma och även Peter, tyvärr var hans tjej iväg så henne fick ja inte träffa, vi spelade kort, tvspel åt o drack o skratta o prata så trevligt kul att träffa dom! Tusen tack emma för all gästfrihet, du är s himla gullig styr o lagar jätte god mat.


Var mycket skoj att vara borta, men lika trevligt och skönt att komma hem igen till mina små kissekatter och mitt hem!¨ 

Kram en lycklig jessica

RSS 2.0