music and lyrics

idag var det dags för barnvagnsbio igen jippieeeeee. det sjuka är bara att barnvagnen frå man lämna i en annan salong fast barnet sover. Jag var påklädd och klar 9.00 för att knalla till shell och träffa jenny och soffie och barnen för att sedan knalla ner till stan och träffa de andra mammorna som jag umgås med. Dagen innan hade vi varit hos johanna och ätit god sallad och pratat, men idag kunde alla även hänga med på barnvagnsbio.

Tillsammans med din bebis kan du njuta av en bioupplevelse hos oss på SF Bio. Här kan du som förälder slappna av i en miljö anpassad efter dina nya behov.

SF Bio visar en aktuell film i en något ljusare salong, med dämpat ljud samt gör en paus i mitten av filmen för fika och blöjbyte. Biografen tillhandahåller skötbord samt möjlighet till att värma mat i micro. Helt enkelt en miljö där det är okej att din bebis jollrar, där du kan gå in och ut ur salongen som du själv önskar och där du träffar andra föräldrar.

Priset för barnvagnsbio är ordinarie pris för just den filmen. Din bebis får följa med gratis. Barnvagnen ställs på anvisad plats i foajén, alternativt låses utanför biografen. På den här sidan finner du information om när din biograf visar barnvagnsbio under våren 2007. Din biograf visar alltid samma tid på de aktuella dagarna. Du letar därför lätt upp barnvagnsbiovisningen på sf.se eller i repertoaren i din tidning. Skötbord finns på biograferna. ....

PERFEKT riktigt roligt faktisk så även en mamma kommer iväg på bio, visst denna vecka ska vi på fredag men men(då utan barn då.) Tyckte att filmen var riktigt bra så himla rolig, hugh grant spelar så himla bra och i denna film var han inte bara charmig utan SÅG RIKTIGT BRA UT *ögongodis*
tyvärr krångla evelina lite mer än vanligt så så mycekt tittande blev det inte för mamman men såg helheten i alla fall.


När ja kom hem fick danne ta evelina och ja la mig för att sova middag, vakna nämligen igår natt och vr vaken i 3 timmar så skumt, var i alla fall skönt att sova lite. Sedan blev det att laga mat och sedan kom svämor. Hon skulle ha hand om evelina när ja skulle med jobbet på föreläsning. Vi ska nämligen byta dokumentations sätt på bullerbyn vilket är ett stort projekt som ja måste veta lite om tills ja ska tillbaka.

I solskenet tog jag min cykel som ja fick i 25 års present, knappt använd och cykla ner till arbetetsmusem. Det var riktigt underbart solen börja gå ner men ändå var allt ljust och härligt och jag njöt av att cykla ner ditt ensam men ändå inte. Hade verkligen glömt bort hur roligt det är att cykla så i helgen måste det bli en cykelhjälm och cykelsadel åt evelina. så ska vi cykla massor
(folk var inte rädda kan behärska mig nu när ja är mamma)

Evelina reser sig nu upp mot möbler (men vågar inte sätta sig ner) och kryper på ett nytt annorlunda sätt med fötter och o händerna i backen (inte knäna) hihi första tanden trängde igenom förra veckan och är på god väg upp.
 Mamma älskade 1åring

1åringen

29949-449


1ÅRING

 

Usch vad jag har lagt av mig inte bloggat på evigheter. Här hemma har det hänt något så stort och roligt men samtidigt lite sorligt

 

 mammas lilla baby har blivit 1år.

Den 13 mars vart Evelina 1 hela år. Jag förstår verkligen inte det ännu, utan tycker att hon fortfarande är mammas lilla bebis.

 

Lördagen innan Evelina fyllde skulle vi ha barnkalas men tyvärr vart Evelina sjuk med feber,hosta och förkylning så vi fick skjuta på det hela, eller folk har kommit och firat lite pö om pö. Sedan på torsdagen innan kom tjejgänget hit och fira evelina,tusen tack för allt

Har även haft kalas men släkten från min sida och ett annat med Dannes sida + ett till med andra kompisar, SÅHÄR HAR DET FIRATS ORDENTLIGT med mycket kalas, fikabröd, mat och gott dricka =) Evelina har inte ätit så mycket bullar och kakor i hela sitt liv och det märktes???på morgonen i blöjan om man säger så.

 

1års dagen börjades med sång och paket av mamma och pappa och evelina bara kolla på oss som det var något fel. Sedan bar det av till bvc för spruta och vägning och mätning det var inte lika skoj utan skrek massor och när vi var klara somna hon i vagnen som stocken. Sedan kom kompisen wille med sin mamma och pappa och fira och åt fikabröd och glass =)

På eftermiddagen åkte jag och evelina till maxi och handla medan danne städa hemma, kl 17.00 kom mormor o morfar mostrar och sysslingar med mera och fira för fullt. Fick massor av fina paket leksaker och kläder, så himla snällt

19.30 slog ögonen igen i soffan och födelsedagen var slut för evelina =)

 

Älskade dotter

Det finns inget så värdefullt och betydelsefullt som du. Du är verkligen det bästa som någonsin hänt pappa och mig. Det är så himla roligt att se dig växa och utvecklas. Jag glädjs och växer med dina framsteg och jag vill följa dig varje steg i livet. Glöm inte att vad som än händer så finns jag alltid här DIN MAMMA..

EVELINA det vackraste å dyrbaraste vi någonsin kunnat föreställa oss,Så älskad och så betydelsefull.

Att bli mamma är helt klart det mäktigaste jag varit med om. Tänk att något kan vara så fruktansvärt skrämmande och underbart på samma gång. Frågan man ställer sig dagligen är: "Har vi verkligen skapat detta lilla underverk?!! Kärleken är helt obeskrivlig!

många kramar en lycklig mamma 

BLOGG UTMANING

REGLER: Varje spelare börjar med att skriva sex underliga/egendomliga saker om sig själv. Bloggare som blir ?tagna? ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet. Till slut väljer bloggaren sex nya bloggare och gör en lista av deras namn. Efter det är gjort skriver han eller hon en kommentar i deras bloggar för att låta dem veta att de har blivit "tagna" och att de ska läsa ens egen blogg för mer information. Då börjar vi!

ÄRLIGHET :
  Kan aldrig ljuga utan frågor någon mig måste jag bara tala sanning. Försöker ibland dra vita lögner sådana man måste ¨,men har väldigt svårt för det, får oftast dåligt samvete och måste säga som det är i slutändan! Men ÄRLIGHET VARAR JU LÄNGST.

VÅGAR : Min första viktuppgång kom när jag gick i trean på gymnasiet och danne och jag hade varit ihopp i över 1 år, det var då ja första gången försökte börja tänka på vikten samtidigt fick ja för mig, att vart ja en gick eller hos vem jag en var hos var jag tvungen att väga mig, försöker faktiskt ändra det beteendet just nu.

BERONDE AV DRYCKER : Har alltid  haft något  beroende i mitt liv av drycker kan bara inte förstå det......... mitt första kom i 8.an när ja upptäckte LÄSKEN PEPSI var tvungen att svepa en 3-4 om dagen annars mådde jag dåligt och fick abstens. gick sedan med i viktväktarna och övergick då till cola light men inte bara därför utan pepsin slutade tillverkas i flaska, frågar man ngn från högstadiet om mig räcker det med att säga pepsi . Innan jag blev gravid när jag började jobba gick mitt cola light läskdrickande över till KAFFE som det fortfarande är MÅSTE DRICKA 4-6 KOPPAR om dagen!  (ölen har även funnits med konstant sedan jag börja dricka alkohol.)

RASTLÖSHET:  Har en egendomliga sak och det är att jag kan bli så rastlös att jag blir tokig måste hela tiden ha saker och göra, och är ja själv för länge hemma utan att göra ngt eller att träffa ngn FÅR JAG PANIK, måste oftast alltid hitta på ngt varje dag. En period i mitt liv var ja så rastlös att jag började knalla ut till sörsjön titt som tätt(2mil) till mamma och pappa för att ha ngt att göra när folk hade fullt upp,eller jag hade inget att göra.

MATLAGNING : Trots mamma och förskolelärare är ja så otroligt dålig på att laga mat eller baka. har liksom aldrig lyckats, alltid blir ngt fel. på jobbet lyckas ja till och med aldrig med playdoo degen och makaronerna hemma blir över kokta eller underkokta. Har faktiskt blivit bättre sedan jag fick evelina MEN ÄR HELT VÄRDELÖS på matlagning.

DUSCHA O BADA : Måste jag alltid göra 1-4 gånger varje dag VATTEN ÄR DET BÄSTA SOM FINNS, älskar att ducha varmt, bada länge eller simma. Redan när ja bodde hemma klaga alltid mina föräldrar på att jag ducha för ofta men jag rent av ÄLSKAR DET.är även ett sätt för mig att varva ner. Danne bävar dock till den dagen vi ska flytta till hus och betala hyran själva.

UTMANARE :

peggyvivan
kakan
pierretaub.
Gellie girl
fillipamys

BARNVAGNSBIO

29949-446
I onsdags var Evelina och jag på ngt riktigt roligt för första gången =) Nämligen barnvagnsbio. Har länge velat gå och se den svenska filmen se upp för dårarna!

Regisserat av Helena bergström, jag älskar henne hon är så bra =) och i helgen läste jag i tidningen att den skulle vara på barnvagnsbio. UNDERBART. Därför bestämde vi med annah o Wille att gå med dom. På bion får barnen mat och blöjor och det finns även möjlighet att byta blöja och värma mat PAMPERS sponsras. TOPPEN. Bion har lite ljus och barnen får röra sig fritt på golvet nedanför man behöver heller inte känna att de måste var knäpptysta. Vilket var oerhört skönt. Men ändå var det väldigt lugnt och behagligt och det gick ändå väldigt bra att se filmen VERKLIGEN ATT REKOMMENDERA.

 

Ida torsdag åkte vi ut till annah och Wille och hälsa på (får passa på när man har bilen) firade Wille att han blivit 6 månader, och åt glasstårta. Vi gick långpromenad.

 MUMSIGT fick även mat där tusen tack annah =) TOG ÄVEN ”LITE” KORT PÅ BARNEN HEHE ELLER HUR ANNAH?

 

På eftermiddagen åkte vi in till stan och jag knalla ner till stan. Med Evelina i barnvagnen nöjt jag av att det var 1 mars och börja BLIR VÅR fåglarna  kvittra och snön rann i väg UNDERBART UNDERBART ÄNTLIGEN!

Träffade loppan fikade och snacka massor och hon fick var rådet till min nya fina vårjacka. För loppan visst gjorde jag rätt? Eller skulle jag ha tagit den röda…HAHAHA inte likt mig hade faktiskt beslutångest. Tackar loppan riktigt skoj att ses.

 

Sedan hem till mamma o pappa och hälsa på, fick middag och de busa massor med Evelina . Älskar mina föräldrar DOM ÄR SÅ UNDERBARA. När mamma kom skjutsa pappa hem mig och Evelina slockna i bilen på vägen hem.

 

I morgon är det babysim sedan vår fest hos Sofie o Romme JIPPIE riktigt skoj.

PUSS

RSS 2.0