husköp???

image606

hejsan hoppsan alla glada

Ännu ett tag sedan jag blogga! här händer det en hel del. evelina pratar och styr för fullt här hemma, gud vad snabbt tiden går hon växer och utvecklas varje dag, vardagarna går åt till dagis sedan hem och laga mat och tvätta och städa och sova både evelina o jag sover som stockar massor,
danne jobbar nu i trosa måndag till torsdag och ledig fredagen med evelina, vilket är ganska bra eftersom det blir
en mindre dag på dagis för evelina.

HUSKÖP........................................ tro det eller ej men enrotegången i hallberga ett av huset där blir troligvis vårat jippie. 5 rum och kök 168 kvadrat och två våningar !!!!!!!!!! känns helt underbart. är så glada för att lotta min kusins kompis tänkte på oss i första hand,
Danne och jag som precis lagt ner allt med husköp osv så dyker detta upp vilket erbjudande vi var bara tvungna att nappa......... nu ska vi verkligen bara skriva på papprena med så allt verkligen blir klart.
tror fortfarande inte det är sant utan jag lever som i en dröm.
i morgon kommer människor och kollar på vårat radhus med hoppas vi kan få en rejäl hacka för det hela.

jobbar inte bara utan hinner träffa en del vänner o familj med nedan för följer lite bilder från senaste månadn.
pb hade lite inflytt fest för oss brudarna det var himla skoj här kommer lite av bilderna därifrån


idag åkte danne och jag och handla på förmiddagen med evelina regnet öste ner och det var inte bara vi på citycross, carro jobbade med sitt ifk jobb där och jag hitta nappar,tröjor och andra häftiga ifk saker jag ville ha till evelina, var roligt att träffa carro vi bestämde att ses snart igen.
åkte även förbi nya babyland och kolla på alla gulliga bebisar och en resevagn till evelina tills vi ska åka den 20 november,utomlands.

sedan var det hem och slappa lite och efter det åkte jag och träffa jossan på stan vi tjattra i några timmar och loppan hitta en partytopp, fick även en fin scrap sida som camilla gjort tusen tackar camolla toppen.

sen blev det hem och kasta sig i soffan nu blir det äta sen se på en rikigt bra film på smällen.
puss söta
image627

veckan rullar

veckan rullar på för fullt tänk att redan är det fredag.......JIPPIE
helg umgås med evelina och min älskade danne och kanske träffa lite mera kompisar.
och tvätta är ett måste också gaah vad jag ligger efter. har bara inte orkat + haft tid.

igår vart evelina 18 månader tänk redan 1,5 år himla roligt men samtidigt lite sorligt.
det går jätte bra nu för evelina på förskolan hon verkar trivas som fisken i vattnet och säger jag att vi ska gå till dagis,så hämtar hon cykelhjälmen och väskan, för att sedan sedan vilja gå.
Evelina har en favorit fröken mona hon är så himla snäll och gullig och säger man dagis så dansar evelina och sjunger mona mona.. älskade snuttan.
igår tog hon spruta och vägde och mätte sig.såg så bra ut hon följer sin kurva perfekt ( lite under det tjocka strecket) idag är evelina ledig från förskolan och är hos moster och engla och leker .de ville så gärna ha henne hon är toppen min syrra.

i kväll blir det tvkväll god mat,vin och lugnt för att sedan i morgon steka ägg mackor och bege sig till kolmårdens djurpark bara familjen ska bli så himla mysigt.

har laddat upp kort här på bloggen flera gånger för att sedan skriva en blogg senaste tiden men det segar ju så dant måste vara fel hemma hos oss bilderna kommer liksom aldrig upp.
har massor fina bilder ja skulle vilja visa.jaja jobbar på de.ha en toppen helg ni.. om ngn kollar min blogg nu för tiden
många kramar
RSS 2.0