30/11 2006

hejsan hoppsan alla glada



idag skulle vi egentligen åka ner till mammabarn gympan men efter Annies o min 5 timmars vandrande igår var ja helt slut i benen och i stället drog vi oss idag på morgonen Evelina o ja låg o prata i sängen och myste. Danne ä på julkryssning med jobbet gaah vad jag saknar honom för innan de så jobba han natt så vi har knappt ses. Men unnar honom mat o dryck o trevlig sällskap hoppas verkligen han haft de bra!

När vi hade styrt lite hemma.Tog vi bilen ner till öppna förskolan gud det är så himla roligt o mysigt där Evelina älskar verkligen alla barn och sång, hjälpte även Sonja o Lynna o sätta upp ljusstakarna =)

 

efter det åkte vi ner till babyoutlet Evelina o jag , hon skulle behöva ha en sulky som är lätt att fälla ihop o smidig att ta med i bilen nu när vi ska till Sthlm nästa veckan, sedan ska den även var stabil och hon ska kunna sova i den, jaja tittar runt lite så år vi se vad det blir. Tog även en sväng förbi ICA MAXI och även HM de hade ju 10 procent idag LIVSFARLIGT. barnkläder till Evelina blev de som vanligt + lite mat.

sedan somna Evelina direkt i bilen helt slut, då åkte ja hem till Annie o väckte henne för ja ville ha massor kaffe var så sugen,,,,,,,prata massor med Annie o drack kaffe,


ikväll ska Evelina o ja på middag till våran gamla granne hon ville bjuda å mat sla bli kul att se hur hon bor nu, hon är så snäll gamla tanten.



sedan hämta Danne o mysa i soffan hoppas han inte kommer för sent. Sedan kommer nog hans föräldrar ett tag.


Evelina mår mycket bättre nu skönt och jag har kollat upp allt som behövs så nu är ja lugnt

NJUTER AV VARJE DAG MED EVELINA OCH HENNES FRAMSTEG. DET ÄR SÅ UNDERBART ATT VARA MAMMA LEDIG, de måste ja vara flera gånger i livet hehe
29949-304

kram en GLAD OCH MYCKET LYCKLIG
bilder från idag kommer snart

jessica davidsson

DUNNIS,Sova vad är de?

igår hade jag klädparty dunnis. snygga barnkläder för tuffa barn. De hade riktigt bra kläder tuffa också.hihi Det var många kompisar o mammor som ringde samma dag att de ej kunde komma, lite trist. Men sedan var de några mer som haka på så jag tror det jämna ut sig till slut, tror hon vi köpte av vart ganska nöjd och ja fick våran smörgåstårta för 20 personer uppäten.




Evelina har varit sjuk i helgen och missat både dop och min 25 års fest. Var tvungen att ställa in allt så trist, Men jag gick själv på dopet det var min syster dotters dop och ja var gudmor ett mycket lyckat o
fint dop!

 29949-294
 Det är så typiskt att hon blir sjuk just när man har sådan saker bestämt, Men hon går ju i första hand så det var bara attt kurer henne,Gud man tycker så synd om henne när hon är
sjuk


Men idag har evelina varit mycket bättre bara lite snorig men ingen feber och verkar nästan frisk.Så pigg o alert. men eftersom de skulle komma små babys på klädpartyt o ja skulle styra en del fick hon vara hos farmor o farfar för danne spela bandy. Det gick lika bra som alltid.


Vart i alla fall väldigt nöjd med alla inköp (köpte kanske bara lite för mycket en vad plånboken tillåter, eller jess) hon som hade partyt var jätte trevlig! Tack även till ni som kom!

den här PJYMASEN köpte ja åt evelina : SÅ FIN29949-292


Nu är kl i alla fall halv fyra och jag gick o la mig sent igår kväll 23 (det är sent för att vara mig), men ändå vakna ja nu och det känns som det är morgon ja känner mig pigg så himla skumt, borde faktiskt sova eftersom ja vet att om2 timmar vaknar evelina o då lär ja säkert inte vara såhär pigg.Kanske beror det på allt kaffe ja drack igår o så drack ja kaffe sent inte bra.

så nu sitter ja här vaken ska väl surfa vidare lite. Skrollan ligger i mitt knä o myser

pus alla ni

sjukdom+dop



Stackars evelina hon är så förkyld genom döppt i nästan och har varit vaken massor i natt för hon inte kan sova, Tror att hon har lite feber också stackars pluttan. Danne var iväg igår hela kvällen o dagen i sthklm på k1. och jag fick ta hand om lilla sjuklingen själv, det känns faktiskt jobbigt när man är själv sådär med henne när hon är sjuk men de är väl bara att vänja sig.
Vi som ska på dop och allt idag min syster dotter ska döpas och jag ska vara gudmor,
Evelina har äntligen somnat om efter att ha varit vaken länge och är hon inte bättre när hon vaknar får väl danne vara hemma med henne, Så himl tråkigt jag hade köpt en jätte fin klänning som hon skulle på ha på dopet och fixat o styrt.

Ikväll skulle några kompisar kommit hem hit och äta lite mat och umgås men tyvärr är det ju bara att ringa och ställa in. För evelina har jätte svårt att somna när hon är så täpt. och så vill man ju inte att det ska smitta ner ngn annana.

Så denna dag blir nog inte som jag tänkt? men vad gör det man gör ju allt för sin dotter!


Nu är det frukost
kramar

9 årt tillsammans

29949-291

För 9års sedan ungefär vid det är klockslaget satt jag bänkand i soffan med telefon i handen och väntade på ett samtal, ETT OTROLIGT VIKTIGT SAMTAL, jag väntade och väntade…släkten var hos mig o firande mig som fyllde år dagen innan.

 

På kvällen på min då blivande 16års dag, åkte jag och Anna Nilsson och Annie hem till sofie på fest, för att festa med att svärtinge folket, de snygga grabbarna……..JIPPIE VILKEN FEST tror det var den roligaste jag varit på i hela mitt liv, varför, det har nog sin förklaring jag träffad världens bästa kille och mitt barns nu pappa.

 

Danne ringde sedan den 23 november kl 18.14………tänk han ville verkligen ha mig. Han ville att vi skulle vara ihopp, Det var inte bara fyllesnack utan det var sant!!!!!!! Vi bestämde genast att han skulle komma till mig imorgon efter skolan! Och så vart det sedan dess har vi varit ett par I NIO ÅR,UNDERBAR UNDERBART.


Det som är så himla bra med danne det är att han alltid låtit mig göra mitt, Jag har varit iväg på mina träningar och med mina kompisar och han på sitt. Sedan har vi även gjort massor med saker ihopp. Vi har varit på fester (mängder med festER) umgås med olika par. kompisar kommer och går men VISSA DOM BESTÅR. Vi har rest ihopp,thailand,scottland,grekland,danmark,TÄLT SEMESTER haha kommer du ihåg älskling?) upplevt lumpen, gaah vad jag sakna dig i 9 jävla månader HÅLLDE PÅ ATT BLI KNÄPP att inte få träffa dig..

 

Vi har förlovat oss,flyttat ihopp OCH DET BÄSTA AV ALLT, vi har skapat en sådan UNDERBAR, VÄRLDENS BÄSTA OCH FINAST våran älskade dotter EVELINA!

29949-290
 

Tack daniel för du står ut med mig, mina bitch utbrott, min slarviga städning, mina jojobantningar,mina fyller. Mina skavanker och alla mina brister. TACK FÖR DU STÖTTAR MIG I VÅRT OCH TORRT OCH FÖR DU ÄLSKAR MIG FÖR DEN JAG ÄR! Jag skulle aldrig  varit den jag är idag utan dig.

 

Jag beundrar din uthållning, ditt tålamod och din höga stressfaktor, Ditt alltid glada humör, alla dina snälla peppande samtal. Din sociala kompetens, Ditt underbara sätt att vara pappa på till våran dotter, JAG ÄLSKAR DIG DANIEL GILLBERG DU ÄR MITT ALLT OCH LITE TILL. DU ÄR DEN BÄSTA OCH UNDERBARASTE POJKVÄN MAN KAN HA.

 

Du och jag för alltid eller hur? Vill leva lyckligt med dig i alla mina dagar

 

DIN JESSICA DAVIDSSON (GILLBERG?)

urdåligt

29949-287

massor med saker händer runt omkring mig o familjen just nu och jag har inte liksom haft tid för att blogga eller rättare sagt jag är inte valt att spendera min lediga tid på blogg. urdåligt av mig jag vet

TUSEN TUSEN TUSEN TACK ERIKA UNDERBARA VÄN för jag fick låna eran kamera så jag kan fortsätta att dokumentera min värld o evelinas värld det är guldt värt ska du veta man får ju inte missa sådant, tack du rädda verkligen mig......


idag är annie och jag lekt litegranna alltid lika trevligt att babbla gummis har de så skoj ihopp.ringde o väckte henne men hon sov som en stock så jag åkte till öppnaförskolan ett tag. När anniesedan kom till mig öste ja i hennekaffe så hon orka vara vaken ett tag
,


på kvällen idag var jag på tjejkväll hos anna (ladida,som jag fortfarande kallar dig gumman förlåt vet du ej tycker om det) det var med jätte skoj att träffa alla brudarna verkligen! känns som vi hade massor att prata om och boka massor med nya datum med. tackar för äppelpajen ladida den var så god! KUL ATT SE DIG MED KÄNNS SOM DET VAR EVGIHETER SEN,det fpr inte bli såhär sällan gaah


mamma o pappa var barnvakt och hade gosat o lekt med evelina som tusan det är helt galna i henne, skämmer bort henne till 10000000
när morfar o mormor hade lagt dit sov du så söt o sover som bilden nedanför fortarande
29949-288

förstörd!!!!!!!!!!

jag är så troligt ledsen jag är helt förkrossad, min värld har rasat!!!!!!!!
gaah jag blir så upprörd arg och ledsen. min älskade den som jag använder varje dag konstant
MIN NÄST BÄSTA PRYL efter mobilen har gått sönder,..........hur ska ja överleva? hur ska livet nu bli? går den att rädda?

MIN UNDERBARA DIGTAL KAMERA HAR PAJAT GAAAH eller rättare sagt laddare till batteriet eller battieriet det går bara inte o ladda, har kollat upp lite tydligen är det svårt att laga eller att ordna ett nytt, men ska på stan i morgon o göra ett nytt försök detta får bara inte vara sant.!!!!!

i morse knalla evelina o jag ner till öppna förskolan lekte med barnen o mammor o fika och även sångstund o teater alltid lika trevligt! Evelina var vaken 5 timmar i rad utan sömn, pigg o alert tror knappt det är sant inte ett ända gnöl,sanslöst! men när öppna förskolan var slut o ja klädde på henne o la henne i vagnen somna hon pang bom



idag är min älskling ledig enda dagen denna vecka.Du är så duktig danne jobbar o sliter för evelina och mig, På eftermiddagen åkte danne och jag o evelina o stor STOR HANDLA gaah vad mat o saker vi köpte. När vi kom hem laga vi massor mat bla matlåder så danne har framöver! skönt att ha de gjort. efter det åkte danne till en kompis o evelina och jag busat o lekt här hemma, pussar på henne så hon blir tokig, Sedan vart det bad,pjymas,välling,somna.napp =)29949-286

TUSEN TACK FÖR ALLA KOMMENTAR DET UPPSKATTAS TILL MAX tyvärr kommer inga nya bilder en på ett tag men lite skrivande kanske-
29949-285

puss

Evelina 8 månader

                       29949-255 
Du skakade verkligen om våra liv rejält genom att bli till, men jag är så ytterst ytterst tacksam för att du kom till oss och för att du är du.

Evelina, du njuter för fullt av att kunna sitt upp och av alla möjligheter denna upprätta positionen medför. Nu får du en bättre överblick över din lilla omgivning och kan nå allt som finns inom armlängds avstånd. Evelina sträcker sig efter saker med ,och mer och vänder sig och böjer sig hit och ditt. Hon har nu börjat åla och märker hur roligt det är att för flytt sig, dock kan hon bara förflytta sig bakåt och blir lite frustrerad när hon backar in i saker med det kommer väl.

Jag märker att hon börjar trotsa Danne och mig och gör inte alltid som vi vill, och jag tror det är mer o mer viktigt att vi sätter gränser nu och har lika regler och rutiner. Jag tror det är viktigt att vi är tålmodiga o lugna och inte stressar upp eller skäller på henne när hon gör fel utan talar bara om att hon inte får göra så.

 
Det finns ingen som kan skratta så bubblande, porlande, hjärtliga skratt som du.
Och varje gång du gör det känner jag mig som en liten våt fläck på golvet.

Det finns ingen som kan värma en mammas hjärta på samma sätt som du, när du ger mig den blicken. Och varje gång du gör det svär jag på att göra allt som står i min makt för att du ska få förbli så lycklig och oförstörd som bara du kan vara.

Jag är så oändligt stolt över dig!
Jag är så stolt över att du är så snäll mot andra barn, Mest av allt är jag stolt över att du är vår dotter, min och pappas. Vår skatt.
Den obeskrivliga kärleken till mitt barn fanns redan när hon låg i magen men sen den stunden de la henne på mitt bröst har den bara växt sig större och större för var dag som går.
Glöm aldrig bort att...Mamma älskar dig!!!

Jag inser ju att jag måste låta dig vara, att jag inte alltid kan lägga mig i.
Men älskade Evelina, min skatt, jag önskar jag kunde ge dig allt och lite till

mamma-barn

hejsan hoppsan
någon dag sedan jag skrev här nu och lite roliga saker har hänt.
Evelina har lärt sig att åla.......JIPPIE JIPPIE HÖR O HÄPNA... s himla roligt, det är bara att problem hon ålar bakåt........kan inte framåt hehee, så kan det vara men det kommer väl framåt med snart hoppas jag,


Igår var vi på mamma barn gympa med syrran o engla, och evelina fick träffa sin killkompis maddox som hon inte sett på ett bra tag, han är nästan lika gammal som evelina. Och medans mammorna gympade så lekte barnen, Evelina blev lite arg på maddox bara när han kunde åla framåt o iväg men onte hon, då skrek hon på honom. Efter gympa p duch gick syrran o ja o käka lunch på pause mycket trevlig, inhandlade även ett par vinterskor till evan, nu är det bara mamman kvar som behöver ett par *fryser om fötterna* men men evelina går i första hand ja får vänta till pengar kommer,

har druckigt mycket kaffe de senaste dagarna vet ej varför om det beror på rutin eller att jag är ovanligt trött nu när de är så mörkt o kallt ute.


var hos pelle(kusin) o andrea o alla barnen igår o evelina fick 100000 uppmärksamhet som vanligt, gud vad dom styr med henne det älskar hon. känner mig verkligen som hemma hos dom de är som min andra familj, andrea o ja pratar om allt hon är toppen, det känns nästan som att barnen är mina syskon.
tack för ni finns! pelle kusin du är med bäst ja lovar-----


idag är det babysim trevligt trevligt som vanligt, hoppas danne orkar upp han har jobbat natt. ikväll ska vi hem till sofie o pomme på middag, ska med bli skoj kanske unna mig lite vin.
nytagna bilder på evelina snart 8 månader





29949-274

puss i massor

makaronipudding

                                      29949-265

idag knalla evelina o jag bort o möte annah o ville o vi knalla ner till stan i det fina underbara vädret så himla skönt med en riktigt promenad.jag kan inte förstå att det är så himla varmt igen, gaah
väl nere på stan köpte vi fars dag present till willes o evelinas pappa, deras första fars dag.hehe det måste firas! mötte även emma o johanna på stan med sina minsta o babbla lite med dom.
sedan gick vi hem till annah o svulla fika bröd o lekte massor med barnen gosa massor, o öva på attt evelina skulle åla......gaah att hon inte gör det än undra när de är dags, lär hon sig det är det ju lättare att krypa sen med.sen, wille är så gullig pratar (gurglar) o skrattar massor när man pratar med honom, sedan en del skrik, du har så duktig tålamod annah!


var hon annah nästan hela eftermiddagen laga mat osv.
efter det kom danne o hämta mig o vi hämta hans morfars bil o åkte till svärtinge där danne bytte däcken, medan evelinas farmor o ja gosa o lekte med henne, fick även lite mat där.
Evelina fick äta sin riktiga mat, mixad makaroni pudding ingen burk mat alltså det gick skapligt i alla fall.

nu ska danne o ja mysa framför soffan se sista avsnittet av poliserna jippie

grattis grattis till  min kompiserika pila80 som fyller 25 idag hipp hipp

ursäkta

vill börja med att be om ursäkt så här offentligt har varit så himla korkad tycker ju att jag haft det skapligt lugnt på sistone så ja inte bara kan glömma....... men tydligen gjorde jag det.......
FÖRLÅT FÖRLÅT TUSEN GÅNGER ELIN förstår om du är sur på mig!hade verkligen velat träffa dig känns som vi har massor att prata om. MEN JAG HADE TOTALT GLÖMT BORT ATT VI SKULLE SES IDAG förlåt förlåt


idag följde evelina o jag danne till gymet han ska ta tag i sin styrketräning nu säger han han tycker att han dynat bort, Själv tycker jag att han är lika fin som alltid, men följde ändå honom en bit så jag o evelina fick en promenad. det var riktigt härligt  väde ute o skönt att gå.

när vi kom hem blev det kaffe o fruktstund o lite lek mysigt, Sedan kom danne hem o jag o danne tog tag i storstädningen och tvätt här hemma det behövder verkligen. skönt när det är gjort känner mig så duktig.

efter det kom annie hit o vi gick ut o tog en riktigt långpromenad o babbla massor, även evelina i vagnen hehe.var mysigt


hemma sedan blev det mer kaffe och efter det mat, vilket jag inte skulle ätit. För efter det åkte ja nämligen på spinning pass med carro vilket gick åt helvete, fick sådan fruktansvärt  hhåll att jag visste inte vart ja skulle ta vägen, har inte fått det ¨på flera år, gaah så ont, blev i alla fall att röra på sig lite men inte ge allt, syrran jobba på friskis så efteråt babbla vi lite med henne o anette, Nu ska carro o ja träna hårt igen, blev ju inget förra vecka o det kändes. ner med kilona bara JAPP!!


nu är det duscha äta o sova som gäller, danne har nattat evelina själv och hon sover så bra

puss
RSS 2.0