20månader

29949-628

Mammas underbara prinsessa mamma bästa tjeja,mammas lilla skatt, är nu 20
månader, En glad och bestämt liten tjej EVELINA GILLBERG.
Tänk vad tiden går som alla säger vad stor du har blivit nu.
du visar tydligt vad du vill och inte vill. och oftast tycker ja att det är posetivit men ibland är det också
saker du inte får då blir du arg och kastar dig på golvet, du har kommit på sättat att spela teater och att låtsas gråta, allt för att få som just du vill, Jag försöker att sätta gränser och att säga ifrån men ibland är det svårt när man
är så liteN och söt som du är.
Mot dina kompisar är du snäll och klappar och ger saker för det mesta och
på förskolan säger dom att evelina alltid är så glad. Som mamma är ja nogrann med att du alltid ska vara ren och ha ordentliga kläder som du kan leka i men även spilla ner eller kladda på.
Jag försöker att hämta dig fort på förskolan och pusslar ihopp det så du inte ska få så långa tider fast jag och pappa jobbar hel tid. .PÅ torsdagarna slutar ja sent och då hämtar alltid farmor dig,ni brukar leka i lekparken och sedan gå hem och laga mat. Pappa har jobbat borta och därför varit ledig på fredagarna så du bara gått fyra dagars vecka på FÖRSKOLAN, jag tycker att det är viktigt för dig att komma iväg och träffa kompisar och uppföra dig i grupp men vill ändå inte du ska vara för långa dagar på förskolan.
Du har två tänder där uppe och fyra där nere och haft det i ett halv år. du fick dina första tänder 2 veckor efter 1 års dagen. Men bvcsköterskan säger att det är bra att du ska spara på dina tänder.
Du pratar både 2 och till och med 3 ord i rad och jag tycker ditt språk är väldigt berikat, (sitta här) säger du ofta och pekar, eller mamma ha mimmi(mimmi är nappen som är min min,
Du berättar när du kissar eller bajsar i blöjan och vill att vi byter direkt.

Du är inte så stor i maten utan ibland äter du jätte bra och ibland inget alls.du älskar banan och clementin men är även galen i saft och glass och bullar men det får du bara på helgen.
Du har nyss lärt dig att äta popcorn som vi äter på fredagen som fredagsmys.

När du ska sova på kvällen dricker du välling och sedan får du din napp och din snutte och så lägger vi dig i sängen ibland säger du sova och pekar att du vill gå upp och lägga dig medan ibland är du jätte arg och vill vara vaken, Oftast lägger vi dig i sängen så får du somna själv, ibland vaknar du på natten och drömmer du får du ligga inne hos mig och pappa.
När vi är ute och går eller handlar i affären hälsar du alltid på alla olika människor, hej hej säger du.
du är facinerad av andra barn och tittar gärna på när andra barn leker och går förbi.

Du älskar när mormor och morfar eller farmor och farfar kommer till oss eller vihälsar på dom, oftast vill du "momma" och sträcker upp armarna vilket betyder att dom ska bära på dig,

Vi bor i radhus i en trea men ska snart flytta till ett hus i eneby eftersom mamma och pappa vill ha en egen tomt att gå ut på och inte behöva prata med alla grannar,
Nästa vecka åker du och mamma och pappa och farmor och farfar till tenriffa mamma och pappa ska fira sin 10års dag där nere och din mamma fyller 26 det blir första gången du får åka flygplan utomlands.

VI ÄLSKAR DIG EVELINA JESSICA GILLBERG DU ÄR VÅRT ALLT.

PUSSAR DIN MAMMA
RSS 2.0