Marknad,bad,bebis

 

Idag har vi hunnit med massor :) Dagen har tillbringats med Annie o tjejerna en underbar men väldig varm dag Vi var rejmyre marknad , barnen åkte karusell ,tåg, åt sockervadd o fick en leksak,ballong snacka om hel nöjda barn ;) Ja led lite i värmen med magen men annars var de lyckat !

 

 

 

Sen åkte vi till svärtinge o bada ! Snacka om underbart ! Hugo med mamma o pappa var också där Sen åkte vi avsvalkade till lager 157 o där gick Annie loss på bonelid kläder till barnen de fick varsin jeans kjol o blus, munkjacka , jätte fin är så tacksam!

 

 

När vi kom hem stod maten på bordet ;) tack älskling På kvällen åkte vi o hälsa på Lovi ! Så söt ;) Noah fick en storBror present hel lycklig ! De var så härligt att gosa med lilla tjejen ! Ännu en gång gick de Upp för mig! Tänk att vi med ska ha en sån här liten bebis! Ja läääängtar! Vi längtar efter dig drutten Vem är du?hur ser du ut?

 

 

 

Söndag ;)

Söndag men vad gör de jag har ju semester ! Dock inte Danne men vad gör de om 100 år ! Magen växer o spänner om vart annat ja undrar vart detta ska sluta? Kommer ja få ut en jätte bebis? Idag har vi varit med Annah o familjen ute i svärtinge o badat ätit , fikat o Massor bad o skratta ! På kvällen kom Annie o Rikard ;) Vi käka pizza ;) gott gott När dom åkte klippte vi gräset o styrde på tomten! Sen duscha o natta barn Tänk att ja är ledig i morgon med underbart med SEMESTER!'

Bra väder

Äntligen en dag me riktigt bra Väder underbart ;) Åsa o barnen kom på besök det var Länge sedan vi träffa dom ;) Var ute hela dagen barnen bada i vatten spridaren ;) Åsa o ja drack Kaffe o prata På kvällen har vi varit hos dannes syster på mat ! barnen älskar verkligen sin kusin Hugo

Kompisar

Det där med kompisar har blivit så oerhört viktigt för evelina ! Inte bara kompisar genom mina kompisar utan egna kompisar från dagis ! Evelina älskar o att leka o älskar att umgås, undra vem hon har de ifrån! Varje dag frågar Evelina om vi kan ringa till någon kompis ;) Idag har hon alva här de leker verklige. För fullt ! Det är roligt vet känslan själv när man hade kompis eller när man var hos kompisar ! Att leka se deras rum, äta mat hos andra jag tyckte de var så spännande o roligt! Jag ska göra allt för att Evelinas kompisar ska trivas hos oss o vilja komma tillbaka! O att Evelina ska tycka de är roligt att ha kompisar här ;)

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/29949/images/2012/pic_5002c09ae087c31b17001621.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/29949/images/2012/pic_5002c09ae087c31b17001621.jpg" class="image">

Semester

Som jag längtat så segt de har varit innan semestern!! Nu ska ja hämta prinsessorna som varit hos farmor o farfar i 2 dagar Snacka om att ja saknar dom O nu ska vi vara lediga 5 veckor ! Sol bad mys umgås

Baka

Idag baka Nathalie god annans paj på jobbet det var riktigt läskande o gott me glass till Barnen har varit hos Annah o grabbarna hon är bara för snäll som hjälper mig när ja jobbar ! Känns tryggare än förskola. Att lämna dom till Annah tusen tack !

S

Sista sommaren som 2 barns föräldrar ! Snacka om att vi längtar efter dig lilla bebis ! Nu är de bara 19 veckor kvar Jag har börjat räkna ner! Börjar känna mig stor o otympligt , speciellt jobbigt är de när de är varmt! De gäller bara komma ihåg att dricka ordentligt med vatten märker kroppen behöver mer än vanligt ! Speciellt ja som har lätt för att dricka för mycket kaffe !

Astrid lindgren

I lördag bestämde oss vi för att göra en utflykt 1 liten tjej galen i emil i lönneberga 1 stor tjej galen i Ronja rövardotter Så lyckat blev de vilken hel dag Roligt se barnen så glada ;) Fint väder hade vi med! Kanske lite för varmt o en gravid får Uttala sIg ;) En mysig familjedag sådan vill ja ha fler av ;)

nuläget

dom är 2 sista veckorna innan semestern jobbar jag 100%  de ska ja inte göra igen för en sista barnet blivit 8 år.
gud de är så mycket värt att annars bara jobb 75% OCH SLUTA SKAPLIGT TIDIDGT OM DAGARNA
 
har jobbat 100 den första veckan nu och de börjar
kännas tungt magen är stor och det är svårt att böja sig ner.,
lyfta barn m.m på kvällarna börjar ja få ont i ryggen

men snart har ja 5 veckor semester lääängtar
vill bara vara hemma och gosa med mina prinsessor
ta dagen som den kommer

barnen är såklart nu lediga ,med sin pappa och njuter om dagarna
men nu vill ja med bara vara lediga med dom o mysa.

så irrterad

på att inte blogg appen fungerat
gör som ja skriv ett arg mail till blogg.se
kundservice@blogg.se

när ska de få de att fungera?
det är väl inte bra mig de inte fungerar för?
nu i sommarens soliga dagar använder ja mobilen
ännu mer än datorn

så snälla blogg fiixa appen så man kan blogga därifrån

RSS 2.0