vattenkopporna fortsätter

hejsan hoppsan mina kära

Gud bloggar för andra dagen irad det här ser ju riktigt bra ut.
Evelina fick i helgen av farmor och farfar en stor växa säng från ikea,
 nu sover hon midda, för första gången i den.
 Gud jag tycker evelina gör så mycket framsteg varje dag nu. språket är genom tydligt och jag hör alltid nästan vad hon säger och andra med för den delen. Hon älskar att läsa böcker det blir nog minst 3 varje dag hon sitter snällt brevid stilla och lyssnar för fullt.
Ska nog köpa lite mer nya böcker snart till henne, ngn som har tips på ett bra sajt där man kan beställa? då böckerna kommer snabbt.

Evelina börjar blir torr o blöjan och nästan alltid när hon kissat eller bajsat kommer hon och säger till, Så ja tror nog snart det är dags att ta bort den där lilla blöjan blir väl nu under sommaren.

Evelina älskar och prata med alla möjliga människor både dom som går förbi på gatan eller i affären. en glad och social tös har mamman och pappan. Men det är också ofta hon visar sin vilja och ilska
och säger jag är arg för ja får inte den osv.....

Motoriskt börjar hon bli er säker och klättrar mer och mer och hoppar, fin motoriskt sitter hon ofta och plockar oxh styr med allt möjligt hon älskar att rita.

Idag har vi läst ännu mer böcker ,ritat massor och även varit ute en sväng och hängt tvätt. idag har hon ingen feber nu på dagen i alla fall. Men de kliar ständigt på henne och hon är gnällig. Jag blir nog hemma från jbbet hela veckan med henne. sen ´nästa vecka börjar min semster jippie =) idag skulle annah svänga förbi på dagen efter jobbet på lite fika alltid kul med främmande, och ikväll kommer carro ska bjuda henne på mat då tänkte ja.Danne jobbar borta denna vecka och ringde nyss och berätta att det är lite ändrad boende en vad vi bestämt.
Nu ska vi bo mycket nära kneppien byn och i en stuga med kök. Känns mysigare en lgh inne i visby.
Ska bli så himla roligt att komma utan för stan se lite annat nästa vecka. gotland är ju så mysigt med sist ja var där tror ja jag bara var 12 år typ.Spännande att åka sttora båten med tycker evelina
Kommentarer
Emma

Åhh va härligt med Gotland, har aldrig varit där. Däremot har jag tillbringat alla somrar som barn på öland och dit ska vi en vecka i sommar med husvagnen - ska bli underbart att komma iväg på riktig semester! Är man hemma eller på landet så finns det ju alltid nåt att styra med ;)Böcker är vi storkonsumenter av, både jag och barnen. Vi beställer våra på www.adlibris.com - bra priser å snabb leverans, brukar komma på 2-3 dagarKram

2008-07-01 @ 18:04:28
URL: http://linusludde.blogg.se/
Anonym

Du kan ju alltid spana lite på barnensbokklubb, antar att de säkert har rätt höga priser och inte är vrålsnabba.. men kan ju alltid vara bra att sno tips därifrån! =)

2008-07-04 @ 01:21:10


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0