cykla

igår tog evelina och jag cykeln bort till erika och alwa på mammaträffa riktigt roligt att träffa alla himla synd bara att några var sjuka och inte kunde komma, de har fått vattenkoopor nästan så man borde åka ner och hälsa på dom de säger ju att det är bra att ha vatten koppor tidigt och innan evelina ska börja på förskolan tänker jag.
Men ändå vill man ju inte hon ska bli sjuk hehe svårt.
Var i alla fall inne hos erika och alwa först lekte och öste i oss kaffe och goda mackor och kollade även på jtäte fina kort. Sakna wilma lite får träffa dom snart igen med wilma =) Efter ett tag gick vi ut och då slockna nästan alla utom clara och evelina som lekte massor i sanden. mammorna babbla för fullt och hade så trevligt.

På eftermiddagen gick danne och jag o evelina en liten promenad och sedan hem och tog tag i tvätten. lagade matlåda till danne och han lekte med evelina lite innan jobbet. Efter de tog evelina och jag en promenad igen upphåll mellan regnattackaran.

idag har regnar det som bara tusen och evelina och jag har spenderat förmiddagen inomhus första förmiddagen inne sedan hon var sjuk. Blir lite segt och vet inte riktigt vad man ska hitta på skulle träffa annie men hon verkar sova som en stock, Danne sover med och evelina skönt för dom men jag är pigg.


ska laga pannkakor nu

puss


Kommentarer
Erika Wilma Alwa

Håller med om att det var skoj å ses!!! Men vi får ses med Wilma en dag oxå då å Åsa å Clara...Blir perfa!!!
Låter som ni han å ha det lite mys familjen sen oxå =)

KRAM PÅ ER

2007-05-09 @ 11:41:12
Angeliqa

Hej min lilla plutt...
Va har vi sagt om att cykla???

2007-05-10 @ 15:00:44
URL: http://www.angeliqa.blogg.se
Johanna m familj

Låter som du har det kanon vännen!!! Härligt =)
Massa kramar till er!!!

2007-05-10 @ 16:19:14
Emma m Linus å Ludde

Hej hopp!
He he vi hade gärna bjudit Evelina på några vattkoppor, nu är båda grabbarna pigga å krya igen. De sista kopporna är helt torra på Ludde nu och har börjat ramla bort så snart får vi ses igen!
Kram på er

2007-05-10 @ 21:10:51
T1

Hello hello
Dte verkar som att allt är väl med er. Skönt. Här är det oxå bättre efter en veckas sjuka. Blä. Alla hälsar

2007-05-13 @ 12:29:06


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0