kolmården

I lördags var jag o Danne och Evelina med familjen hertzman/thornell i Kolmården, det var Annah som hade sett att det hade öppet bara en dag för man skulle få lite för smak på det hela......OCH DET FICK MAN VERKLIGEN!!! i vår blir det lätt att köpa ett årskort där. Visst tyckte både jag och Danne att det var jätte kul med Evelina hon tyckte nog det var toppen. Det bästa var nog att gå in till barnens gård och kolla på getterna......Delfin showen var med väldigt bra iår.

Men annah och jag tyckte bäst om aporna så himla gulliga. Annah och jag stod där i typ 1 timma och kolla massor medan papporna o barnen hade gått vidare. Vi hade med äggmackor och dricka så gott o mysigt.


På kvällen hade vi bjudit hem Elin och Micke på mat det blev dandori kyckling och ris åt o drack och spelade spel.............verkligen toppen så roligt att se dom vi babbla massor det var så länge sedan. hitta ingt kort på elin o micke skulle tagit det på dom =)

 

Idag är det måndag och Danne har glömt vagnen i bilen och han har bilen till jobbet. Skulle egentligen ha knallat ner till öppna förskolan, och sedan tagit en riktigt lång promenad skulle även ha gått o handlat. MEN INGEN VAGN.SÅ TRÅKIGT! Synd att inte Evelina kan gå lite då kunde ja ha gjort allt de där. Men orkar ju inte bära runt på henne!

Igår stor städa Danne och jag o plockade bort julsakerna så det är väldigt fint här hemma nu, Men lite tomt skulle behöva köpa nya växter. Jaja ska plocka lite här hemma idag ändå sedan kanske gå ut på tomten. Får laga middag till älsklingen kommer hem.

 

I morgon börjar carro och jag träna jippie. Så skönt det ska bli att komma igång, Undra bara hur länge mitt kort räcker har ju inte så mycket pengar att fylla på det igen de räcker ju bara ett halvår

puss



Kommentarer
T1

Då kan ju J träna med T2 och mig. Vi ska ju också börja vårt nya liv :)

2007-01-08 @ 12:35:45
Elin

Tack för en super trevlig kväll!!! Det får vi göra om snart igen.

KRAM elin

2007-01-08 @ 18:28:22
Jossan

oh kolmården.. love it! låter som en fin dag! puss

2007-01-08 @ 20:02:59


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0