Västkusten

06.00 klev vi upp, trötta men ändå spända ´gjorde vi oss iordning för att att äntligen bege oss iväg vid 7.00 på vår eftrerlängtade semestertripp till Västkusten. 7.00 stod Danne, Evelina och jag utanför Calle och Anna och väntade, bilarna var fullpackade och desstutom nytvättade, redo på färd till kusten!

Första anhalten var vid Brahehus, där blev det äggmackor och kaffe i gräset! Självklart var Anna och jag tvungna att inhandla lite resegodis, många stänger blev det...mm...polkagriiiisar, så smaskigt att slicka och suga på under bilfärden!

Efter en del, eller snarare många stopp för att kissa och amma kom vi fram till en lite håla där vi käka godaste hamburgaren på länge! :-)

Calle och Danne pysslade med sina GPS :er och efter ca 4 timmars bilfärd sa kvinnorösten: "Framme vid målet! " ;-) Solen lyste och gräset lockade och allting var så väldans bra! Det fanns inget hål i staket som tur var och inga kycklingar heller...men killarna sa öl öl öl, vin vin vin.....och ekkorrarna i trädgården kuta omkring! Huset vi skulle bo var så fint och vi packade upp och gick på tur i kvarteret.

Innan kvällen började åkte vi för att fylla kylskåpet, matkvittot slutade på 2000 kr...*pust* Här skulle det ätas och drickas! Kvällens höjdpunkt var att öppna starkölen och spela Vem vill bli miljonär... Efter många skratt och mätta magar kröp vi till sängs.....

Idag har vi solat hela dagen och blivit brunbrända....så härligt med semester....Nu ska vi ta en lite kvälls macka och njuta av att det är sommar!

Evelinas semester ha börjat väldigt bra och bättre och bättre blir det definitivt!


Kommentarer
erika

vad härligt det låter gumman! Passa på och njuta nu!!! Massa kramar

2006-07-10 @ 10:16:35
elin

det låter som ni har en jätte bra början på er semester! Hoppas det forstätter lika bra! KRAM

2006-07-10 @ 20:56:46
Josefine

oh vad soft det låter.. fortsätt att njut! puss

2006-07-10 @ 22:38:39
URL: http://www.josephines.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0