Prickig

Stackars lilla Evelina hon har gått o blivit prickig hela ansiktet o huvudet och hela halsen o MASSOR PÅ BRÖSTET snacka om att ja vart orolig de började redan i förrgår men sedan har de bara blivit mer o mer.
Först prata ja med min mamma hon tyckte vi skulle ringa till bvc i morgon oj oj tänkte ja tänk om de är ngt jätte farligt (trodde inte man kunde vara så orolig mamMA) men sedan kom ja på att första gången ja träffa tilde då var hon med mega o prickig o att de såg lika dant ut,
Bestämde mig därför för att ringa till Anna o råd fråga vi kom fram till att de inte var ngn fara utan att de nog bara var hormon prickar bebisar kan ju få de

Igår var 2 mammor här från jobbet o lämna över en present o tog en fika de var en jätte fin present o de var rikigt skoj att se dom vi babbla o fika i 2 timmar o de gosa med Evelina.... =)

På kvällen jobba danne på sitt vanliga jobb o ja o evelina var på EN MYCKET LYCKAD 25 års fest, tackar erika för mat och så trevligt ordnat, Visst var bara Evelina o ja där i 2,5 timma men de räckte gått o väl med tanke på att hon bara är 3,5 vecka, var i alla fall kul att se alla o maten var super god.
På natten äter inte Evelina så mycket utan hon äter upp dig på kvällen därför kändes de som om halva tiden av festen amma ja men så är de ju snuttungen behövde ju mat !

Det var allt fö
r idag kram o puss


Kommentarer
K

Hejsan och supertack för mysig stund i lördags! Uj vilken söt liten Evelina och jättkul att träffa dig också såklart! Prickarna är nog ingen fara, men är du orolig så ring bvc på måndag och fråga om råd.
Kram Kicki

2006-04-09 @ 18:01:06
Karin

Hej tjejerna och tusen tack för en super duper trevlig stund i lördags. Du märker ju, Jessica, att VI SAKNAR dig. Njut nu av den tid som mammaledig tillsammans med Evelina och gör vad som faller dig in. Jag menar, vill man vara inne och mysa eller sova en hel dag, så är det helt i sin ordning. Stor kram till dig och din söta lilla flicka. Karin
PS: Gubbarna hälsar DS

2006-04-10 @ 08:01:14


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0