jul ledigt

Så är de bara två dagar kvar till julafton, och 2 dagar kvar
tills ja går in i vecka 30 jag kan knappt fatta de!
Förtillfället känns de verkligen som att tiden går ganska fort
när de snart redan är julafton.


Igår hade vi utvärderingsdag hemma hos ulrika i sörping hade jätte mysigt med pepparkakor och julmust. och de gick faktiskt ovanligt bra att utvärdera i år.

De kändes som att vi alla tyckte lika,annars brukar de ju alltid blir ngn diskussion.
Efter de åkte vi in till sörping och träffa kokerskan(som fortfarande är sjukskriven)
hon mådde inget vidare stackars henne. Sedan gick vi o käka vid kanalen göte källare hette resturangen de var mega god mat vi åt vanlig mat =)
vi hade 500 kr var att käka för tyckte vi käka så vi hållde på att storkna drack med för den delen (två lätt öl och 2 koppar kaffe för min del) ändå vart de massor av pengar över. Annah skulle varit med men hon kunde inte, hon skulle kunna dricka sig redlös, de skulle ja vilja gjort he he. Ulrika och Marje vart lite onyktra och vi satt där länge och babbla OM ALLT.

känns faktiskt lite segt att man ska ta sig till jobbet idag men de är ju nästan bara halv dag för kl 12.00 är de JUL LUNCH med hela Bullerbyn en lite tradition.
Alla föräldrar och alla personal äter jul mat och oftast har föräldrarna lagad ngt gott som biljett in till julbord men de var dåligt med folk som hade skrivit upp sig.tyvärr


Efter jobbet idag ska ja träffa Åsa hon ska få lite julklappar av mig och vi ska bara umgås hon ja,clara ska bli riktigt skoj att träffa henne!


 skönt med några dagar ledigt i alla fall jag hoppas snön ligger kvar kram på er



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0