mammor på besök

idag kom två mammor från jobbet hem till mig på vin kväll himla roligt vilken kväll vi PRATA O PRATA O PRATA O DRACK MASSOR AV VIN nästan en hel bag in box
lyssnade på musik p prat skit VAR HIMLA KUL AT TRÄFFA DOM,äntligen blev det av

tyvärr så synd så vart tant två sjuk o var tvungen att åka hem.....orkar du tant?

varför är de två tanter????????

*det har kärringsvetta(konstaerades på lingon oblårbär partytt)

*bakar pajor o grejor

*läser andras bloggar emn bloggar ej själva gaaah*

*fnizzar vid prat om sex

* är 10 år äldre (men vi har ändå SÅÅÅÅÅÅ KUL *

* är inte van vid att se en SEXIG KILLE I KALSONGER * ASG*

* orkar inte RIKTIGT PARTYY *fniss*

*pallar inte dricka ordentligt*

*shoppar på nätet*, gör ju jag med gaah

*pallar dricka 2 dagar i rad??? ska ja göra

tackat tackar för en mycket trevlig kväll
kakan o chocklina,,,,,,,,,

en onykter jessica

mamma älskling

29949-139

dina knubbiga små kinder dina knubbiga små lår
jag är så himla glad att ja gosa med dig får!
det bästa som hänt oss, är självklart du
är så glad att vi har dig nu.
vad skulle vi göra utan dig?
är så glad att du kom ut från mej
DU ÄR JU MAMMAS O PAPPAS BÄSTA TJEJ!

Evelina kärleken till dig är obeskrivlig jag känner mig så himla lycklig du förgyller min dag till tusan önskar att jag får vara hemma med dig för alltid och aldrig behöva lämna bort dig.

Du ska veta att jag vänta o längtat så länge efter att skaffa barn med världens bästa kille. Och nu när vi äntligen har dig kan jag knappt förstå att det är sant.

Danne är en UNDERBAR POJKVÄN och även underbar pappa du ska veta att han och jag älskar varandra och dig till max.

Idag ska vi på babysim hela familjen det är så himla roligt att vi gör saker ihop och så bra att Danne är ledig, den där stunden i vattnet och innan är så oerhört mysig och vi glädjes massor i dina framsteg.

Att du redan kan säga både mamma o pappa är ett under du är så himla duktig och sitter redan så stadigt, snart är du på G att krypa med.

SER FRAM EMOT LIVET MED ER! Daniel o Evelina

29949-238

utan vagn

idag hade jag bestämt att ha en lugn dag jag o evelina och bara mysa hon o jag o gå upp till eneby o handla, leka lite ute o laga mat o städa lite,
När jag vaknar på morgonen står inte vagnen i hallen GAAAAAAAH DÅ KAN VI JU INTE TA OSS NÅGONSTANS.


Danne hade tagit med vagnen i bilen till jobbet, gaah känner mig så låst o fick panik måste ju kunna gå utanför huset i alla fall, rinde till syrran så hon o nebba o engla kom på besök,
Det hade köpt med goda bullar och vi babbla o gosade med barnen. Evelina är storm förtjust i nebba, hon flörtar med honom som tusan och spelar svår flörtat det är så himla roligt och se,


Nu har jag betalt alla räkningar denna månad det känns för jävligt har aldrig haft så ont om pengar fyy tusan vad trist det blir, Jag måste bli bättre med min ekonomi det är verkligen en brist hos mig SHOPPING GAAAH.

Nu sover evelina ojag har städat lite ska snart börja laga mat till danne kommer hem. ikväll ska vi till sofie o romme o kolla deras nya inredning det ska bli himla roligt =)hälsa på dom lite


det var allt för mig
puss o hej

höfterna

Hejsan hoppsan alla glada =)

 

Igår myste Danne och jag drack lite vin o åt god mat. Vi firade liksom att han var ledig, han som jobbade hela helgen ! Hade i alla fall jätte mysigt o Evelina somna som hon skulle 19.00 Annars det som brukar vara likt henne är att vara vaken hela kvällen när mamma o pappa ska mysa.

 

Därför var vi lite sega idag och hade ställt klockan för att stiga upp och åka till sjukhuset. Evelinas höft knakade nämligen på bb när hon var 4 dagar. Eftersom jag föddes med höftproblem ville dom kolla det lite extra. Jag var faktiskt jätte nervös stackars lilla gumman, Hon fick ligga där på den stora sängen fasthållen men det var ju tur att jag fick vara med pappa fick vänta utanför, Det gick faktiskt över förväntan så om en vecka ca ska vi få svar.

 

När vi kom hem fick Evelina lite gröt och sedan slockna hon, Jag o Danne drack kaffe o pratat ekonomi. Har det så himla dåligt den här månaden jag kan inte förstå att inte pengarna räcker till. Jag har ju faktiskt varit sparsam inte shoppat så mycket. Men denna månad kom verkligen ALLA RÄKNINGAR SOM KAN KOMMA, hatar verkligen att ha dåligt om pengar blir på inget bra humör då.


 

PÅ eftermiddagen kom ¨Åsa och Clara och jag lagad mat till oss alla som vi sedan åt, Efter det fick barnen äta och så var det blöjbyten och klädbyten sedan kom vi äntligen iväg.Knalla nämligen ner till öppna förskolan. Det var så himla många man kände igen himla roligt och träffa ALLA BARN det tyckte även Evelina, Vi lekte och pratade och sedan var de sångstund,. EN RIKTIGT TOPPEN SÅNGSTUND så himla roligt det var och jag kände igen en del sånger och hon som hade sångstunden var både pedagogiskt och MYCKET ROLIGT. Tyckte det var så skoj måste verkligen gå ditt mera gånger. Evelina tyckte med det var roligt och somna på vägen hem.

 

Ikväll ska jag knalla bort ensam till carro på tjejkväll. Danne ska ha Evelina han tycker de behöver en pappa- dotter tid. Danne känner även att han vill passa på att träffa sin älskade tjeja när han äntligen är ledig. Jag själv kan ju även behöva vara barnfri men det känns tomt o konstigt måste jag erkänna Ska i alla fall bli kul att träffa brudarna,. Annah skulle med komma med William.

 

Kram en glad jessica


träningsverk

igår skulle ja träffat åsa vi skulle åka ner till maxi på kolla på overall till clara sedan ta en fika, tyvärr ringde åsa en halv timma senare fick tråkiga förhinder fy tusan stackars åsa.


vad skulle ja nu hitta på rastlös som ja redan blev härligt väder vad det ute.helt plötsligt kommer danne och säger att han bestämt att emelie o robin iisabelle skulle komma mycket trevligt inte sett dom på ett bra tag! evelina vart jätte glad att träffa isabelle och vi vuxna babbla om barnen o moderaterna o fika.sedan gick vi ut o sparka lite boll härligt i gräset


på eftermiddagen knalla ja bort för att träffa jossan o kolla på hennes lägenhet men hon hade tyvärr glömt nyckeln gaaah ja som var så nyfiken men men sånt händer ibland, så ist'ället gick vi o köpte glass o knalla sedan till min mamma o pappa för att lämna evelina....

SEDAN VAR DET DAGS GAAAAAAAAAH DET JAG INTE GJORT PÅ 1,5 ÅR jag skulle nämligen träna.....gaah stackars jossan fick inget motstånd alls det var så himla jobbigt men samtidigt jätte kul känns så skönt att komma igång........UNDERBART. men i morse hade ja så ont i armarna att ja inte kunde lyfta evelina hur spjälsängen ajajja o inte gå ner för trappen.... ont som tusan men ändå nöjd kul att träffa jossan med.


idag var ja tvungen att åka ner till aboteket för att köpa hård i magen medecin åt evelina skulle träffat en kompis men blev förhinder...... evelina var ju så hård hade nog lite ont med kanske därför hon mat strejkat sedan hämta mig danne o vi åkte hem var på tomten jag osa med evelina hon öva på att sittta så himla duktig
29949-231

ikväll har vi varit i svärtinge o ätit mat o umgåts med dannes föräldrar mycket ttrevligt när vi kom hem slockna evelina o jag har pratat i telefon o surfat
nu ska ja umgås med danne han jobbar ju hela helgen GAAAAH

moderatern

moderaterna faan eller blått rättare sagt........det var det jag trodde inte för att moderaterna är bättre en sossarna utanför sverige vill ha ett bytte VILL DET SKA SKE EN FÖRÄNDRING!!
får man 1000 kr mer i lön som dom lova är väl det bra...... men men de lovar så mycket
danne o ja rösta i alla fall igår o följde valvakan lite,,,,,,,, fast ja egentligen skiter i poltik.

på morgonen när vi vakna myste evelina o ja i sängen danne hade redan åkt o jobba! sedan gick vi o gjorde i ordning oss o tog en lååång lång promenad himla härligt,. MÖTTE ÄVEN ALLA BARNEN I BULLERBYN....hehe mitt jobb alltså prata massor med både barn o vuxna skoj. på hemvägen senare mötte vi även dagmamman ulla prata med henne, hon trodde inte de fanns palsts till evelina hos henne till nästa höst trist trist, får nog bli lövkojan.... eller kanske ringblomman.

på eftermiddagen duscha evelina o ja ihopp så mysigt sedan somna hon o jag tog hand om tvätten. sedan kom syrran,engla o martina förbi på en fika o lite prat o syrran fick massor kläder såklart eller engla av moster =)

efter det kom elin hit min underbara vän har så himla trevlig med henne vi babbla massor o har nu  bestämt att ta tag i våra liv ihopp o börja träna hihihi duktigt N MÅSTE DE BLEV AV, käka också fruktsallad o var nyttiga.

efter åkte evelina o jag till Annah o william i åby hos annahs föräldrar, vi gick en långpromenad och åt kvällmat o såg sedan på idol snacka även massor, Annah är en sådan duktiga mamma, hon passar perfekt in i rollen!!!!!!!!! hoppas bara du får sova lite mer gumman.


i morgon på dagen ska vi träffa åsa o clara o på kvällen fika med Maria pb =)
på senare kvällen ska ja mysa med älskling, saknar dig gubben tack för ihelgen
DU ÄR BÄST PÅ ALLA SÄTT O VIS
jobbar o tjänar pengar till mig o evelina, o även jobbar här hemma med bod o tak o allt för vi ska få det så bra som möjligt,. ÄLSKAR DIG DARLING


puss o hej leverpastej

6 MÅNADER

Älskade Evelina Idag min älskade dotter är du sex månader jag kan verkligen förstå vad tiden tar vägen, Det gäller verkligen att ta tillvara på den o det som händer.Idag var vi först på stan med Annah o william, träffade även syrran o fika lite mega mysigt =)

På eftermiddagen har vi städat o fixat inför gästerna ska komma på halvs års kalas.hehe. Det är sant vi har haft halvårs kalas allt ska FIRAS =)Evelina har som sagt börjat äta ..Hon är så dukig och intresserad..Egentligen rekommenderar dom att man väntar till 6månader,men vi tyckte hon va för intresserad så vi började tidigare.och det går så himla bra det fungerar kanon hon är verkligen mat frisk. Det hon tycker bäst om är fruktpure o majspure det sväljer hon som bara den, Nu har hon även börjat med välling som hon älskar. Det bara rinner ner i magen och en sådan gullig välling mage hon sedan. Annars har hon börjat göra andra läten, weeeeeeeeeee...å så jollrar hon som tusan..så mysigt! Hon svänger runt, och sitter kort  stund själv! Men efter ett tag tippar hon hihih
Hon är verkligen inne i en utvecklings period för det händer saker varje dag :)
Alltid lika glad å skrattar massor!

Min mamma o pappa o syster med Engla kom hit o även dannes föräldrar och syrra o pojkvän o vi fika o satt o prata o evelina fick faktiskt massor med halv års paket……..det är sant hon fick massor ja undrar då hur det blir när hon fyller 1 år. Hon fick kläder jätte söta, o en vinterjacka,pyjmas bodys,jeans m.m sedan fick hon en leksakstelefon som låter en annan vanlig låtsas telefon.klossar i tyg att stapla, en groda som låter o har en bok på magen ja massor med fina saker och även mer men kan inte räkna alla.. ++++++++++ ALL UPPMÄRKSAMHET FRÅN ALLA KONSTANT VILKET VAR EN AV DE BÄTTRE SAKER =) (TROR JA HEHE).
 
Evelina vart helt slut o slockna innan gästerna gick hem hihi tror nog hon haft en toppen dag så nöjd o glad. För första gången fick hon sova i sin spjälsäng för idag bytte vi från vagga till spjälsäng.Kan inte fatta att tiden gått så fort och inte trodde jag då att det var möjligt att jag skulle älska dig ännu mer idag än dagen då jag för första gången höll dig i mina armar!! Men det gör jag min älskade prinssa, du är mitt allt och vårt alldeles egna mirakel. Om jag inte åstadkommer något annat här i världen så har jag åtminstone gett liv till en alldeles underbar liten människa! Älskar dig mammas hjärta, nu och för alltid!!Hon älskar mig å ja älskar henne..Min underbara dotter!!!

29949-22929949-228

KRAM PÅ ER ALLA FRÅN EN SUPER LYCKLIG   

Små små fingrar. Små små tår
vi smeker ditt mjuka hår.
Gnistrande ögon, en liten kropp
du är vårt liv och vårt hopp.
Små, små andetag. Små små ljud
du ligger där i din skrud.
Fulländat ansikte, en liten hand
du fyller vårt timglas med sand.
Du är ett mirakel, vi älskar dig så
att du är vår har vi svårt att förstå. 

babysim

 Idag var det dags,äntligen, som vi väntat ,så länge.........
 Idag började evelina på babysim. HADE SÅ HIMLA MYCKET FÖRVÄNTNINGAR O SPÄNNINGAR...

Pappa(danne) som hade jobbade natt, ofrade sig.o bara sov 3 timmar för att följa med på babysim. Gunilla våran kompis hade hand om de hela,Det känndes lite skönt.Det var på rehab( gamla lasarettet).
Det var inga problem för evelina att byta till bara badbyxor o sedan ner i vatten. Hon tyckte det var så himla roligt. 11 stycken är vi i gruppen o de festa är ungefär som evelina, några något mindre, Idag skulle vi bara passa på att "vara" i vattnet, Evelina var den som nästan kom i först. och gick upp sist, simmet är bara 30 minuter men börjar barnet bli ledsen ska man gå upp tidigare. Så det blir en rolig stund. De flesta gick upp efter 15  minuter, men inte evelina hon bara sparka o plaska o skratta. Vi hade så himla mysigt alla tre, danne tyckte också det var jätte lyckad, så roligt en aktivitet för hela familjen som alla tyckte var SUPER KUL DET BLIR VERKLIGEN EN FORTSÄTTNING" DE levde upp över mina förväntingar.


Efter det åkte vi ner till stan o gick premiär turen med Annah o calle o willam.Det blev även en god lunch på s:a george. Där vi åt i omgångar, så är de ju nu när man har barn. Annah o calle är så duktiga o stolta och tar så bra hand om wille.


Nuu ikväll har nilsson o sandra varit här och vi har ätit mat o suttit o pratat massor o sett på idol.Evelina somna jätte tidigt helt utslagen. Var även tvungen att pröva ta några glas vin såhär på fredag kvällen det var godare en godast =)


Evelina ligger ofta på golvet å snackar på som vanligt...hon har blivit så stor min tjeja,,,,Hon vännde sig från rygg till mage igår...Händer hela tiden nått...UNDERBART! Snart 6 mån hon sitter även själv långa långa stunder
Jag älskar Dig av hela mitt hjärta, av hela min själ och med hela min kropp! Du är den enda för mig och jag är så stolt över att få vara vid Din sida genom livet. Jag är så tacksam över den lilla underbara människa som vi tillsammans skapat och så lycklig över att få vara hennes mamma och Din livskamrat! Du är allt för mig och jag älskar Dig, igår, idag, imorgon och för alltid


puss en sentimentl vinpimplare

Kärleken till min EVELINA

29949-130

EVELINA !
 En liten prinsessa har hittat sitt slott
att hon är kunglig de har vi förstått
Hon har en vacker krona av hår
och gyllene skor av lena små tår
Hon gjorde vårt hem till ett palats
i samma stund som hon tog plats
Detta under måste vara en riktig prinssa
för att hon gjorde vår värld till den
BÄSTA!!!!!!

29949-188

du älskade barn som ligger vid min barm
din utstrålning bländar mig, du är så varm
små fötter, små armar, smö ögon och tår
ditt skrik, ditt skratt, dina små knubbiga lår
finns det någon starkare känsla än kärleken till dig?
och den dagen du föddes, och du kom till mig..?

ännu finns du endast i min själ, i mitt hjärta
tänk ett liv utan dig, en hemsk och tung smärta
jag längtar tills du ligger vid mitt bröst
och jag pratar med dig med kärleksfull röst
att se ditt första leende, din första tand
att hålla i dig och smeka din lilla fina hand

för du ska veta en sak min lilla älskade skatt
jag kommer älska dig, både dag som natt
inget i världen kommer vara viktigare för mig
och ingen i världen kommer ja älska såsom dig
ty den dagen änglarna ger mig dig i gåva
då jag dig i evighet ska älska, de kan jag lova!

29949-131

Det är svårt att förklara kärleken till dig
men hela mitt hjärta fylls inuti mig.

Du, lilla vackra barn är helt underbar
hud så len, små fötter och händer du har.

Dina ögon glittrar likt himlens alla stjärnor små
det är ett mirakel att det var just dig vi skulle få.

Av din ljuva doft kan jag inte få nog
mitt hjärta smälte den första gången du log.

Mamma älskar dig

promenader

Idag vaknade ja på strålande humör :) Känner att det spritter i kroppen men ingen aning varför :) hehe..
dagar består av mycket promenader nu för tiden måste verkligen röra på mig för att gå ner mina kilon, vill faktiskt äta lite onyttigt ibland med o då får ja röra på mig ännu mer, som tur är har jag bara fått blåser under fötterna inget sko skav =)

idag på förmiddagen så kom åsa o clara hit o vi knalla över himpa fältet bort till ekyorp


för att hälsa på lilla engla =) gud hon är så himla liten jag kan knappt förstå ändå är hon stor för att bara vara en vecka, tycker de är så kul o mysogt att pussa på henne o även byta blöja så himla skoj.
syrran ser verkligen pigg o fräsch ut o verkar ha hur mycket ork som helst för natten som var hade de visst fått sovit, vi fikade lite åsa,ja nebba syrran, evelina och clara lekte o engla sov som en stock mysigt .

sedan knalla åsa o ja o barnen tillbaka hem hit o ja lagade pasta sallad mumsigt som tusan =)
sedan åkte clara o åsa hem. o danne o ja o evelina la oss i sängen låg o prata o gosade till danne var tvungen att jobba. då somna evelina o ja kunde städa lite.

när evelina vakna fick hon morotspure sedan kom pappa(evelinas morfar) och vi tog en promenad runt fiskeby härligt härligt men ont i fötter.


nu ikväll när evelina sovit har ja plockat ihopp sittdelen till vagnen,,,,,,, så hon kan sitte upp ordentlig vill ju de nästan hela tiden men ändå är hon ju bara 6 månader är kluven men tror ja ska byta,,
prata i telefon med danne,annah o mamma

nu blir de duscha sen sova är mega trött
natti

efter bröllpet

Efter bröllopet

 

Jossan o Pierre ska skilja sig, själv kan jag fortfarande inte förstå att de är sant.

Det hade ju bara varit gifta i 3 veckor,,,,,,,,, men fungerar det inte så gör det ju inte.

Känns så skumt bara jossan o Pierre det är ju liksom dom två. Man kan knappt se dom utan varandra men nu är de bara att vänja sig……


.

Det positiva med bröllopet är ju att det var dunder skoj och jag har i alla fall fått vara tärna på ett bröllop för första gången i mitt liv……..

MEN DET SOM ÄR MEST POSITIVT ÄR ATT……. Carro som också var tärna att hon o jag har kommit varandra så himla nära……… det känns så otroligt skönt.

Har alltid tyckt att carro varit toppen men vi har liksom umgåtts eller pratat så mycket.

Nu är de helt tvärtom…… vi pratar i telefon typ varannan dag och försöker träffas en gång i veckan. Vi har så himla mycket gemensamt som man inte visste om innan. Vi har massor att prata om hela tiden.Så himla roligt tackar carro för du är den du är =)

Carro träffade ju Andreas genom Danne o mig o början umgicks vi en del men sedan har de bara inte blivit så men nu hoppas ja på mera.

 

Jag o Evelina åkte o hämta carro på morgonen så åkte vi ner till maxi, vi gick o kolla massor av kläder både barn o vuxen och sedan tog vi en fika. Evelina fick en jätte fin stickat tröja av carro som ja kollat på i evigheter men inte haft råd att köpa, den är så himla söt tackar carro för en bra förmiddag.

 

När Evelina o ja kom hem väckte vi Danne som låg o dunder sov. Vi väckte honom o la oss bredvid då somna visst både Evelina o jag o Danne fick gå upp.

 

Kvällen har bestått av tröst för Evelina är så hård i magen stackars gumman .hon slockna helst slut sedan har ja pratat i telefon o kollat tv segat i soffan riktig seg dag o regn ute.

Danne jobbar men i morgon är han ledig, JIPPIE DÅ HÄNDER MASSOR SKOJ

 

Men först ska Evelina o jag på sångstund o träffa andra mammor o barn i taborgsberg ska bli så skoj.


GRATTIS ÄNNU EN GÅNG ANNAH OCH CALLE OCH SYRRAN O NEBIL

 

jag är en så stolt moster till Engla maria davidsson hon är så söt kallar henne för buddah

Kram en trött Jessica

RSS 2.0