glada julen

29949-384
Nu är glada julen slut slut slut julegrannen dansas ut ut UT
men till nästa år igen kommer han vår gamla vän
för det har han lovat.

Så är evelinas första jul slut, hennes första riktigt jul har varit tyvärr dock utan snö, men hon har sett sin första tomte, sett en riktigt julgran, ätit jul kötbullar och öppna paket. massor fina hon är så nöjd, tack alla för de.Tror hon är ganska nöjd med den eller vad tror ni??? hehe  hoppas verkligen inte det kommer ngn snö alls i år. Iofs är inte den här stormen så rolig heller men ändå det är torrt på marken.




I helgen jobbar danne natt och i dag söndag åkte jag o evelina ut till svärtinge för att umgås med farmor o farfar. Vi skulle ta en långpromenad men vi våga inte ge oss ut i denna storm. Så det blev bad  lek ute i svärtinge i stället. Lika trevligt det. Faster med kille kom också o hälsa på....SÅ TREVLIGT =)

Efter mat och bus i svärtinge så åkte jag o evelina till maxi för att kolla lite bara.........BARA KOLLA LITE blev det inte utan ja köpte en fleece overall på rean til evelina, Eftersom den andra var för lite och engla fick den. Behöce hon en ny. Vinteroverallen hon har är så tjock.....ojoj så hitta jag strumper med det behöver hon verkligen.....gick där och strosa o evelina var glad som vanligt. Ännu gladare blev hon när hon träffa sin kompis olle på babysimmet att prata med.

När vi kom hem hade danne börjat måla vårat nya dator rum så snart kan vi flytta in datorn ovh ställa i ordning allt. Evelina ska få sova själv sen i sitt rum (gaah hur ska det gå??)


Det var allt från mig idag
puss i stormen



Kommentarer
Kakan

Tja på dej lilla tanten. Vi är hemma och är dunderförkylda. Barnen tittar på TV, jag plockar hemma. Detta ständiga plockade. Att hålla i ordninge efter tre killar, det är ett halvtidsjobb.
Kram

2007-01-15 @ 09:50:47
Josefine

tack för ikväll.. super.. så vad är ditt kall då? trodde du skulle skrivit ngn ironisk kommentar.. haha.. puss o ses på lördag

2007-01-17 @ 21:21:09
URL: http://www.josephines.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0