music and lyrics

idag var det dags för barnvagnsbio igen jippieeeeee. det sjuka är bara att barnvagnen frå man lämna i en annan salong fast barnet sover. Jag var påklädd och klar 9.00 för att knalla till shell och träffa jenny och soffie och barnen för att sedan knalla ner till stan och träffa de andra mammorna som jag umgås med. Dagen innan hade vi varit hos johanna och ätit god sallad och pratat, men idag kunde alla även hänga med på barnvagnsbio.

Tillsammans med din bebis kan du njuta av en bioupplevelse hos oss på SF Bio. Här kan du som förälder slappna av i en miljö anpassad efter dina nya behov.

SF Bio visar en aktuell film i en något ljusare salong, med dämpat ljud samt gör en paus i mitten av filmen för fika och blöjbyte. Biografen tillhandahåller skötbord samt möjlighet till att värma mat i micro. Helt enkelt en miljö där det är okej att din bebis jollrar, där du kan gå in och ut ur salongen som du själv önskar och där du träffar andra föräldrar.

Priset för barnvagnsbio är ordinarie pris för just den filmen. Din bebis får följa med gratis. Barnvagnen ställs på anvisad plats i foajén, alternativt låses utanför biografen. På den här sidan finner du information om när din biograf visar barnvagnsbio under våren 2007. Din biograf visar alltid samma tid på de aktuella dagarna. Du letar därför lätt upp barnvagnsbiovisningen på sf.se eller i repertoaren i din tidning. Skötbord finns på biograferna. ....

PERFEKT riktigt roligt faktisk så även en mamma kommer iväg på bio, visst denna vecka ska vi på fredag men men(då utan barn då.) Tyckte att filmen var riktigt bra så himla rolig, hugh grant spelar så himla bra och i denna film var han inte bara charmig utan SÅG RIKTIGT BRA UT *ögongodis*
tyvärr krångla evelina lite mer än vanligt så så mycekt tittande blev det inte för mamman men såg helheten i alla fall.


När ja kom hem fick danne ta evelina och ja la mig för att sova middag, vakna nämligen igår natt och vr vaken i 3 timmar så skumt, var i alla fall skönt att sova lite. Sedan blev det att laga mat och sedan kom svämor. Hon skulle ha hand om evelina när ja skulle med jobbet på föreläsning. Vi ska nämligen byta dokumentations sätt på bullerbyn vilket är ett stort projekt som ja måste veta lite om tills ja ska tillbaka.

I solskenet tog jag min cykel som ja fick i 25 års present, knappt använd och cykla ner till arbetetsmusem. Det var riktigt underbart solen börja gå ner men ändå var allt ljust och härligt och jag njöt av att cykla ner ditt ensam men ändå inte. Hade verkligen glömt bort hur roligt det är att cykla så i helgen måste det bli en cykelhjälm och cykelsadel åt evelina. så ska vi cykla massor
(folk var inte rädda kan behärska mig nu när ja är mamma)

Evelina reser sig nu upp mot möbler (men vågar inte sätta sig ner) och kryper på ett nytt annorlunda sätt med fötter och o händerna i backen (inte knäna) hihi första tanden trängde igenom förra veckan och är på god väg upp.
 Mamma älskade 1åring


Kommentarer
Anonym

Visst är det härligt å cykla!!!! =) Gjorde jag mycket me Lucas å nu fick jag en idé... jag ska prova å cykla me Oliver imorn när Lucas är på dagis!!! Vilken bra idé, TACK =) Kram på dig!

2007-03-28 @ 22:43:44
Elin

Låter roligt med bio! och cykla är ju jätte härligt! Ni har så händelserika dagar du och Evy!

Puss på er! Elin

2007-03-29 @ 09:09:55
Josefine

hihi evvan... inte krångla med mamma när ni är på bio... ses ikväll! puss

2007-03-30 @ 07:45:58
URL: http://www.josephines.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0