skrevs igår,men vart fel

idag var inte vädret lika roligt usch vad tråkigt att de snöar, kvar verkar de stanna också, det blir nog ingen promenad idag inte.Annars har vi gått lång promenader varje dag DUKTIGT Jessica o Evelina. Nu blir de nämligen hårdköring för mammas del för KILONA ska BARA BORT =) Har gett mit tusan på det!

Vi har varit på hörseltest på morgonen, barnet ska ju helst sova och ja var SÅ NERVÖS att lilla Evelina skulle vakna innan vi skulle gå in börja hon gny lite men sedan somna hon så sött om tur är väl de =)


Idag ska dannes mormor o morfar komma, o ikväll Anna o Jerry de är så himla mycket folk som inte varit på besökEN!! ja förstår inte hur mycket folk man känner och alla vill vara först, eller nu börjar dom som var först att dom vill komma igen. Än så länge har nästan bara kompisar varit nu är de ju all släkt kvar, Men ja tycker de går bra, vi är ju själva till mesta dels hela dagen så kommer folket på kvällen sedan.

Lilla Evelina är så snäll på kvällarna skriker hon en del men sover på nätterna så himla skönt vi är bortskämda men de där kan ju vända fort vi får väl se.

kram på er o hej då


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0