tdiga mornar

29949-350 

ÅÅÅÅHHHHHH EVELINA VAKNAR SÅ TIDIGT VARJE MORGON. Nu är det slut på mina sovmorna nu för tiden vaknar hon alltid så tidigt. Förrut vakna hon runt halv åtta det tyckte jag var väldigt lagom. Eftersom Danne jobbar i natt var det bara att knalla upp med Evelina så inte han vakna. Standard på morgonen är välling och tv4 morgon samt mys i soffan =)

 

Annah och William kom och hämta Evelina och mig så åkte vi på mammaträff hem till emma ,Linus o Ludwig.

Idag var Jenny o Filippa med också himla roligt hoppas de hänger med i fortsättningen med. Vi babbla och fika massor och barnen lekte. Till slut höll Evelina på att däcka av trötthet att vi var tvungna att åka hem!

 

När vi kom hem väckte vi Danne och började städa lite. Sedan drack vi kaffe och slog in julklappar. Efter det åkte vi till maxi som alla andra tusen personer och stor handla. Skulle även få tag på de sista klapparna men många var slut. GAAH VARJE ÅR TÄNKER JAG SÅHÄR………… nästa år ska ja börja med julklapparna i okt och vara klar i november. Men det sker tyvärr aldrig.

 

Nu på kvällen åkte Danne och jobba och pappa kom hit på en fika och gosa med Evelina. Tvättande har fortsatt och självklart en HEL DEL telefonprat.

De ringde på dörren för ett tag sedan och en mamma från jobbet kom o lämna en fin stor skål med massor med godis,kex choklad och kort på mig i. VERKLIGEN EN SUPER FIN PRESENT,(JULKLAPP) lite roligt med ngt annat än en blomma. Njuter verkligen av att vara mammaledig och trivs med det fullt,. Men ja måste erkänna att ja saknar jobbet en hel del.Känner mig bara så velig när ja ska komma tillbaka och inte...

 

Nu blir de sista avsnittet av bonde söker fru

 

JULKRAMAR



Kommentarer
Josefine

hihi slut på vilan nu alltså.. puss på dig söt o ses på fredag

2006-12-20 @ 20:42:04
URL: http://www.josephines.blogg.se
Jenny å Filippa =)

Hej hej! Så fin blogg du har!! Kul å ses idag! Måste följa med mer, så kul å träffa alla!

Ha det toppen i jul och nyår!
Kram från oss!

2006-12-20 @ 21:50:58
URL: http://www.filippamys.blogg.se
Beautybitch

Roligt liv du verkar ha, patetiska småbarnsföräldrar..

Skriv om något annat eller lägg ner looser

2006-12-21 @ 20:25:45
URL: http://beautybitch.blogg.se/
T1

Men hey Beautybitch...är inte ditt liv mer patetiskt att du måste kommentera sådana kommentarer på en småbarnsförälders blogg?? Du verkar ju inte ha något liv...det har ju åtminstone vi föräldrar, vi har underbara små liv att ta hand om. Ingen dans på rosor men det har vi inte heller begärt.
Väx upp nu Beautybitch och kom ner på jorden.

2006-12-21 @ 22:52:37
Jenny å Filippa =)

Nämen har du med råkat ut för "bitch"..?!
Ja me..

Men jag tror inte hon e så "farlig" som hon låter.. hahaha

ha det bäst!!

2006-12-22 @ 12:02:45
URL: http://www.filippamys.blogg.se
Caroline

GOD JUL SÖTNOS! Mogen tjej som kommenterat här ovanför, beautybitch. Det visar ju bara en gång för alla att skönhet och hjärna ABSOLUT INTE behöver hänga ihop....hahahaahaha vilken nolla!
kram

2006-12-24 @ 09:31:45
URL: http://santacarolina.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0