dop fredag..m.m

Igår var ja så himla duktig tog tag i sådana saker som behövdes ta tag i. Kolla papper ringa försäkringskassan kolla evelinas försäkring o sedan ringa kyrkan om dop. Trodde vi skulle få i aug någon gång men icke sa nicke redan i maj. Det ska bli riktigt skoj men de värsta är att vi inte vet hur vi ska göra med kompisar,,,,, ska vi bara bjuda släkt eller ska vi bjuda kompisar med,... bara vissa kompisar eller alla? det går ju verkligen inte att sålla utan ska kompisar komma får de flesta komma..... danne o ja diskuterar frågan fram o tillbaka.

Det är ju Evelinas dag det är ju henne vi ska "fira" så på ett sätt är de ju kul om de flesta som känner,träffat henne kommer... jajaj vi får se återkommer om de i alla fall, är ju inte säkert alla vill eller kan komma.

idag ska ja lämna in bilen för byta till sommardäck danne jobbar så himla mycket han har inte tid att byta o ja kan ju inte. Sedan ska ja ta en promenad till jobbet o hälsa på på fredagsmyset hehee... gör ja rätt i.

i eftermiddag ska ja träffa Annah min vän gaaaaaaaaah de var alldels för länge sedan känns som vi har massor att babbla om. typ hur mycket som helst.

ikväll kanske syrrn kommer evelinas moster men de är inte säkert, Annars blir de lugnt danne jobbar ju sent idag

puss en glad mamma


Kommentarer
Nicka

Heej! Ja, det är svårt det där med dop.... När Jesper döptes var det massor av folk där... men till Julias dop tog vi bara närmaste släkten faktiskt...

Hoppas att ni hade det trevligt på dagis! =) Wille är hemma idag också.... Han är ju inte så bra... men vi kämpar med mediciner här nu och hoppas att han snart är bättre igen!

Trevlig helg!! //Kram

2006-04-21 @ 12:45:39


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0