April April

Varje år försöker ja alltid lura ett par kompisar eller mina föräldrar, o varje år lyckas ja alltid med någon. Det har blivit som ett tradition att i alla fall lura jossan och varje år sedan vi känt varandra har hon gått på de. MEN I ÅR.....

var hon så himla förbered o känner mig verkligen för väl så i år gick de verkligen inte.......hon kom på de dirket, Vi var ju med i tidningen idag i NT så april skämtet blev att ja trodde att de hade satt upp en stor bild på hela ytterdörren attt ja sa att ja trodde de var jossan alltså......... kanske ett ganska dåligt skämt men pröva de på pappa först o han gick ju på de.

Förra året lura ja jossan hon ringde till jobbet att ja hade blivit uppsagt,,,,,,,,,den var riktigt bra!!!!

Lura även Annah idag ja ringde o sa att ja försökte boka en stuga till oss i sommar men de sa där att de redan var bokat i Annas namn =) Annah lite fundersam men tror inte hon gick på de helt.........eller?

idag har vi tagit en riktigt lång promenad och nu kommit in o druckigt kaffe o gosat med Evelina, ska sega ett tag framför datorn o tvn sedan ska vi på middag hos mamma o pappa ska bli riktigt trevligt o gott skönt att slippa laga mat.

för övrigt har nog nästan alla hälsat på oss nu.....inte du carro men de får vi fixa så nu har de lugnat ner sig med besöken de känns ganska skönt faktiskt!

Nu skriker min lilla tjeja bäst att kolla så pappsen tar hand om henne ordentligt

puss29949-38


Kommentarer
K

Oh vad roligt att kika på bilderna på er lilla Evelina! Mer bebisbilder!

Bra att vi bokade av daten, för vi blev nog alla lite sjuka och det vill vi verkligen in smitta er med! Vi ses snart!
Kram från Kicki

2006-04-01 @ 18:49:43
Karin

Så himla trist att vi inte kunde komma i lördags. Men med magsjuk Semla så var ju det inte möjligt...jag som sett fram emot att titta på lilla Evelina.
Men vi ses ju snart om Gud vill och änlarna är med oss. Ooops, nu lät jag ju som Carola och det är verkligeninte meningen!
Kram Karin

2006-04-03 @ 09:57:16


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0